Anasayfa > Haberler > The Rock ve Chris Evans'ı Bir Araya Getirecek Olan Film

The Rock ve Chris Evans'ı Bir Araya Getirecek Olan Film

Film 2 yıl önce The Rock ve Chris Evans'ı Bir Araya Getirecek Olan Film

Geçtiğimiz günlerde duyurulan ve yapımcılığını Amazon Studios'un üstlendiği Red One filmi hakkında yeni haberler gelmeye devam ediyor. Ünlü aksiyon oyuncusu The Rock'ın başrolünü üstlendiği Noel filminin kadrosuna biri daha katıldı; Chris Evans.

Gelecek senenin yılbaşı için hazırlanan yüksek bütçeli Christmas filmi Red One hakkında çok az şey biliniyor. Film hakkında açıklanan bilgiler ise; filmin geniş, fantastik ve absürtlük dolu bir evrene sahip olacağı ile sınırlı. Açıklanan bu bilgiye göre filmin tek bir yapım ile sınırlı kalmayacağı, birden fazla film ile destekleneceği ve hatta belki her sene yılbaşında çıkacak olan bir seriye dönüşeceği düşünülebilir. Red One filminin kadrosundan ise çok nadir isimler duyuruldu. Duyurulan bu isimlerden en dikkat çekeni ise, filmin başrolü olan The Rock oldu. Pompalı tüfek kullanan, ağzından prosunu eksik etmeyen, kaslı ve çılgın bir Noel Baba'yı oynayacak olan The Rock, bu rol için biçilmiş kaftanlardan biri sayılır.

Dwayne Johnson ve Chris Evans Red One filminde...


Geçtiğimiz günlerde filmin kadrosuna yeni bir ismin katıldığı açıklandı. Seneler boyunca Marvel'da Captain America'yı canlandırarak gönülleri fetheden Chris Evans'ın, Red One filmine katıldığı duyuruldu. The Rock ile birlikte ilk defa bir filmde yer alacak olan Evans, bu konu hakkında gayet heyecanlı olduğunu dile getirdi. Evans'ın filmde hangi karakteri oynayacağı ise, diğer pek çok bilgi gibi belirsizliğini korumakta. Belki Noel Baba'nın çılgın ellerinden biri, belki de Noel'e karşı olan başka bir psikopatı canlandırabilir. Fakat şu an için bilinen net bir bilgi yok.

Chris Evans ile ilk defa çalışacak olan The Rock, bu konu hakkında gayet mutlu ve heyecanlı olduğunu hayranlarına açıkladı. İnstagram üzerinden yaptığı açıklamada, Evans ile çalışacak olmanın gayet heyecan verici olduğunu ve bu konu hakkında fazla mutlu olduğunu duyuran Rock, Red One filminin de çok güzel olacağını iddia etti. 2023 senesinin yılbaşında çıkması beklenen Red One filminin kadrosunda başka kimin yer alacağı veya filmin konusunun nasıl olacağı şuan belirsizliğini koruyor.


Yorumlar (0)