Anasayfa > Haberler > The Northman, Haftaya İyi Bir Gişe İle Başladı!

The Northman, Haftaya İyi Bir Gişe İle Başladı!

Film 2 yıl önce The Northman, Haftaya İyi Bir Gişe İle Başladı!

Ünlü yönetmen Robert Eggers’ın kana bulanmış, 10. yüzyıl İzlanda’sında geçen ve İskandinav efsanelerinden uyarlanan, babasını öldüren, annesini de kaçıran amcasından intikam almaya kararlı olan bir Viking prensinin hikayesini anlatan film “The Northman” Perşembe günü ön gösterimlerinde 2700 sinemadan yaklaşık 1.35 milyon dolar kazanırken animasyon/soygun türünün bir örneği olan “The Bad Guys”, 3000 sinemadan 1.15 milyon dolar hasılat yaptı.

Universal’ın indie plak şirketi Focus, ilk üç gününde 10 milyon ila 15 milyon dolar arasında gelir elde etmesi beklenen “The Northman”i yayınladı. The Northman’in yapım maliyeti ise 90 milyon dolar. Bazı resmi olmayan kaynaklara göre ise The Northman filmi için harcanan paranın vergiler dahil 160 milyon dolara yakın olduğunu söylüyor.

Filmin oyuncu kadrosunda, Alexander Skarsgard, Nicole Kidman, Anya Taylor-Joy, Ethan Hawke, Björk ve Willem Dafoe gibi ünlü isimler yer alıyor. Eleştirmenler tarafından beğenilen Dreamworks’ün yeni animasyon filmi “The Bad Guys”ın ise 10 milyon dolar ila 20 milyon dolar arasında bir hasılat yapması planlanıyor. The Northman veya The Bad Guys’ın açılış haftasının sonunda yerel gişede en üst sıralarda yer alması için öngörülen rakamlar yeterli olacak mı henüz belli değil. Şu anlık geçtiğimiz haftalarda vizyona giren “Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları” filmi 43 milyon dolarlık açılışıyla tacını koruyor.



The Unbearable Weight of Massive Talent’ın da gişede yüksek rakamlara ulaşması bekleniyor. Filmin sadece lansmanı için 8 milyon dolarlık bir açılış bekleniyor. The Unbearable Weight of Massive Talent’in konusu ise: “Artık istediği işleri alamayan ve parası da suyunu çekmeye başlamış olan Nicolas Cage, kendisinin büyük bir hayranı olan zengin Javi’nin doğum günü partisine katılması için gelen 1 milyon dolarlık teklifi kabul eder. Javi ile iyi anlaşan Cage, CIA tarafından Javi’nin mafyatik Javi’nin mafyatik yanını öğrenir ve CIA için gizli ajanlık yapmak durumunda kalır.” şeklinde.


Yorumlar (0)