Anasayfa > Haberler > The Meg 2 Geliyor!

The Meg 2 Geliyor!

Film 2 yıl önce The Meg 2 Geliyor!

Başrolünde Jason Statham’ın bulunduğu The Meg filmi 2018 yılında çıkmıştı. Senaryo ve hikaye anlamında çok bir şey vaad etmese de görsellik anlamında bizi kendine hayran bırakmıştı. İnsanlar ilk defa profesyonel ellerce yapılmış bir Megaladon görmüş ve bu çerezlik filmden hoşnutlukla ayrılmıştı. Günümüze geldiğimizde ise, evet The Meg 2’nin çekimlerine başlandığı ikinci filmin yönetmeni Ben Wheatley tarafından resmi olarak onaylandı.  

2018 yılında çıkan ilk filmin başrollerinde Jason Statham, Bingbing Li ve Rainn Wilson gibi isimler vardı. Gişede 530 milyon dolarlık bir başarı gösteren film için devam filminin kapıları sonuna kadar açılmıştı. İlk filmin yönetmeni Jon Turteltaub dışında filmde değişen bir şey yok. Başrollerde yine Jason Statham ve Bingbing Li’yi göreceğiz. Ancak oyuncu kadrosunun geri kalanı hala belirsizliğini koruyor. 

The Meg 2 geliyor!

Yönetmen Ben Wheatley’in açıklamasına göre filmin çekimlerine Birleşik Krallık’ta çekilmeye başlandı. İlk film, Steve Alten’ın 1997 yılında çıkan romanı “The Meg: A Novel of Deep Terror”dan uyarlanmıştı. Filmin gişede gösterdiği başarıdan sonra yapımcılar ikinci filmin çekimine karar vermişlerdi. Ancak ilk film hiç iyi eleştiriler almazken bir kitaba dayanmayan ve kendi senaryosu olacak ikinci film nasıl eleştiriler alacak hiç kestiremiyorum. İnsanlar bu filmi izlemeye gidip görsel olarak tatmin olacaklardır elbette ancak senaryo ve hikaye anlamında aynı garantiyi vermek güç. 


The Meg: The Trench’ten haberler gelmeye devam ettikçe sizlerle paylaşacağız.


Yorumlar (0)