Anasayfa > Haberler > The Mandalorian'ın Yeni Sezon Fragmanı Yayınlandı!

The Mandalorian'ın Yeni Sezon Fragmanı Yayınlandı!

Fragman 2 yıl önce The Mandalorian'ın Yeni Sezon Fragmanı Yayınlandı!

D23’te, The Mandalorian hayranları, ödül avcısı Din Djarin'in ve küçük Grogu'nun 3. sezondaki görüntülerine ilk kez baktılar. Yaklaşan 3. sezonun fragmanı ilk olarak Mayıs ayında Star Wars Celebration'da gösterildi, ancak fragman ilk kez D23’ün ardından tüm izleyiciler için izlenebilir hale geldi.

The Mandalorian'ın 2. sezonu Aralık 2020'de sona ermiş olsa da; hayranlar, Mando ve Grogu'yu 3. sezonda bir kez daha ekranlarında görecek. Din Djarin ve Fennec Shand, The Book of Boba Fett'in ikinci yarısında da yer aldı ve Grogu, Luke ile yaptığı Jedi eğitiminden vazgeçmeye karar verdi. Fragmanda, Din Djarin’in miğferini çıkardığı için Armorer tarafından yargılandığını görüyoruz. Armorer’ın Djarin’e, miğferini çıkardığı için artık bir Mandalorian olmadığını söylüyor. Djarin, bunu düzeltme bir yolunu ararken, çeşitli maceralara atıldığını göreceğiz gibi görünüyor. Fragmanın bir diğer öne çıkan yönü Bo-Katan idi. Din Djarin'in Darksaber'ı kazanması nedeniyle Bo-Katan, Djarin’e hala kin besliyor gibi görünüyor. Birkaç sahnede onun tahtta oturduğunu, Djarin ve Grogu ile konuştuğunu gördük. 


Ayrıca bazı söylentiler; Carl Weathers, Paul Sun-Huyng Lee, Amy Sedaris ve Omid Abtahi'nin serinin üçüncü sezonunda geri döneceğini söylüyor. Üçüncü sezonda hangi isimlerin yer alacağı hakkında resmi bir açıklama bulunmuyor. Greef Karga'yı canlandıran Carl Weathers, bu sezon bir kez daha çifte görev alacak ve yönetmen koltuğuna geri dönecek. Ayrıca Christopher Lloyd'un da diziye gizemli bir rolle katılacağı açıklandı. Bu açıklamaların dışında dönen bütün haberler şu anlık söylentiden ibaret. Temuera Morrison ve Ming-Na Wen'in üçüncü sezonda yer alması da muhtemel. Ahsoka Tano'yu canlandıran Rosario Dawson’ın da, The Mandalorian’ın üçüncü sezonunda geri döneceği söyleniyor.


Yorumlar (0)