Anasayfa > Haberler > The Life of Chuck Filmine İlk Tepki Karen Gillan'dan Geldi

The Life of Chuck Filmine İlk Tepki Karen Gillan'dan Geldi

Film 1 ay önce The Life of Chuck Filmine İlk Tepki Karen Gillan'dan Geldi

Yakın bir zamanda vizyona girmesi beklenen The Life of Chuck filmi için ilk yorum, oyuncu kadrosunun önemli isimlerinden biri olan Karen Gillan'dan geldi. Son olarak Galaksinin Koruyucuları 3 filminde yer alan ünlü isim filmin henüz tamamlanmamış bir halini izlediğini ve günlerce ağladığını ifade etti.

Stephen King'in If it Bleeds adlı kısa romanından uyarlanan The Life of Chuck filminin oyuncu kadrosunda Karen Gillan, David Dastmalchian, Matthew Lillard, Tom Hiddleston gibi isimler bulunuyor. Tom Hiddleston'un Charles 'Chuck' Krantz karakterine hayat vereceği bu yapımda sıradan bir adam olan Charles Krantz'ın hayatından bazı kesitler göreceğiz. Filmin yönetmenliğini ise daha önce farklı Stephen King romanlarını da beyazperdeye aktarmış olan Mike Flanagan yapıyor.

Flanagan daha önce Stephen King'e ait romanlardan oluşan Gerald's Game ve Doctor Sleep isimli iki yapımın daha yönetmenliğini yapmıştı. Flanagan aynı zamanda The Haunting: Tepedeki Ev, Gece Yarısı Ayini ve Usher Evi'nin Çöküşü gibi ismini duyurmayı başarmış korku gerilim türündeki yapımlarında yönetmenlik koltuğunda yer almıştı.

Flanagan ile daha önce de çalışmış olan Karen Gillan, bu deneyimin kendisi için oldukça rahatlatıcı olduğunu ifade etti. Yıllar sonra yeniden Flanagan ile bir araya geldikten sonra sanki hiç ayrılmamış gibi karşısında aynı adamı bulduğunu söyleyen Gillan, izlemiş olduğu bitmemiş versiyonu harika ve kesinlikle inanılmaz bir film olarak yorumladı.


Yorumlar (0)