Anasayfa > Haberler > The Last of Us Dizisinin Kadrosu Belli Oldu

The Last of Us Dizisinin Kadrosu Belli Oldu

Dizi 4 yıl önce The Last of Us Dizisinin Kadrosu Belli Oldu

2013 yılında oyun dünyasında oldukça popüler olan ve geçtiğimiz dönemlerde devam oyunu gelen The Last of Us dizi oluyor. 

Oyun, Amerika'da ortaya çıkan bir salgından dolayı hayatta kalan insanlar üzerine duruyor. Oyun çıktığı dönemlerde oldukça popüler olmuş hatta yapımcılar devam oyunu için hiç beklemeden çalışmalara geçmişti. Oyunun başarısını sinema dünyasına taşımak isteyen yapımcılar kısa süre önce The Witcher oyununun sinema dünyasında yakaladığı başarıdan etkilenerek The Last of Us'ın dizisi için harekete geçtiler. HBO; diziyi yapması için başarılı bir dizi olan Chernobyl'in yapımcısı Craig Mazin'i getirdi. Herkes oyundaki Ellie ve Joel Miller karakterini kimin canlandıracağını merak ediyor ve bunla ilgili teoriler üretiyorlardı. Beklenen haber geldi…

Dizinin yapımcısı Neil Druckmann, oyuncuları twitter hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Neil Druckmann dizi için oldukça umutlu olduğunu söylerken verdiği röportajda cümlelerine "Umarım The Witcher gibi olur" diyerek ekledi. 

Oyunun uyarlandığı diziye seçilen oyuncuları aslında hepimiz yakından tanıyoruz. Bunlar Game of Thrones'in yıldızları Pedro Pascal ve Bella Ramsey'den başkası değil. Pedro Pascal canlandıracağı Joel Miller karakteriyle, Bella Ramsey ise Ellie Miller karakteri ile dizide yerini alacak.  Chernobyl'in yaratıcısı Craig Mazin verdiği röportajda  oyunu " Nefes kesen bir sanat eseri" olarak tanımlıyor ve bu hikayeyi sinemaya taşımanın yıllardır hayali olduğunu söylüyor. 


 


Yorumlar (0)