Anasayfa > Haberler > The Gray Man Filminden Yeni Görseller Geldi!

The Gray Man Filminden Yeni Görseller Geldi!

Film 2 yıl önce The Gray Man Filminden Yeni Görseller Geldi!

Netflix’in merakla beklenen aksiyon-gerilim filmi The Gray Man’den yeni bir görsel yayınlandı. Filmde Ryan Gosling, CIA’ın karanlık sırlarını ortaya çıkardıktan sonra Chris Evans tarafından canlandırılan, eski meslektaşı Lloyd Hansen tarafından aranan, CIA’in en iyi suiskastçısı Court Gentry’yi canlandırıyor. The Gray Man, yılın en çok beklenen filmlerinden biri olmasının yanı sıra Ryan Gosling ve Chris Evans’ın birlikte çalıştığı ilk film.

200 milyon dolarlık bütçesiyle The Gray Man, Netflix’in şimdiye kadarki en pahalı filmi olarak lanse ediliyor ve film, Russo Brothers tarafından yönetiliyor. The Gray Man, Mark Greaney’nin aynı isimli 2009 yılında yayınlanan romanına dayanıyor. Netflix’ten, James Bond serisiyle eşit derecede büyük bir franchise yaratması bekleniyor. Ancak, bunu başarmak için filmin seyircide yankı uyandırmasının yanı sıra benzersiz ve ilginç olan karakterlere ihtiyacı var. Ve bu, The Gray Man’in geçimini sağlamak için insanları öldüren casuslar etrafında döndüğü düşünüldüğünde zorlu bir görev olabilir.



Ancak Gosling, karakteri Courtland Gentry, namı diğer Sierra Six’in her şeyden önce özgürlüğü arzulayan fakat CIA için çalışmaya zorlanan sıradan bir aksiyon kahramanı olduğunu söylüyor. Ryan Gosling, Gentry’nin bazı şeylerden kaçınmak için kullandığı kötü bir mizah anlayışına sahip olduğunu söyledi. Gosling, bu açıklamaları şu şekilde dile getirdi: “Bu karakterle ilgili en sevdiğim şey, çoğumuzun istediği bir şeyi, yani özgürlüğü istemesi. Hedefleri parasal değil, hazineyle ilgili değil. Sadece özgür olmak istiyor. Hepimiz gibi kanepede ayaklarını uzatıp Netflix izlemek istiyor. Neredeyse her sahnede onu dezavantajlı olacak şekilde kurmaya çalıştık. Ve bu durum; onu, ortamdaki her şeyi bir avantaj gibi kullanması için itiyor. Ve ne kullanıyor? en tutarlısı mizah duygusu. Bu bir hayatta kalma aracıdır. Durumun saçmalığında komik olanı bulabilirse, kendisini tehlikeden uzaklaştırabilir.”

Netflix, The Gray Man için birinci sınıf bir yıldız kadrosu oluşturmak için hiçbir masraftan kaçınmadı. Başrollerinde Hollywood yıldızları Ryan Gosling ve Chris Evans olan filmde ayrıca yükselen yıldızlar, Ana de Armas ve Rege-Jean Page bulunuyor. Jessica Henwick, Billy Bob Thornton, Michael Gandolfini, Alfre Woodard, Wagner Moura, Dhanush, Julia Butters ve Scott Haze gibi isimler de The Gray Man’de yer alacak.

The Gray Man’de yer alan yetenekler dikkat çekici olsa da, Netflix’in gişe rekorları kıran filmleri son zamanlarda kalıcı olmuyor. The Gray Man’in ise Red Notice ve 6 Underground’dan daha başarılı olması bekleniyor. Film hakkında heyecanın yükselmesinin bir başka nedeni de Chris Evans’ın, filmde psikopat bir suikastçı olarak yer alması. Yapımcılar, Evans’ın filmin en önemli noktalarından biri olacağına söz verdiler ve özellikle Knives Out’daki performansından sonra Chris Evans’dan hiç şüphe duymadıklarını belirttiler.

The Gray Man, 22 Temmuz’dan itibaren Netflix’te yayınlanmadan önce 15 Temmuz 2022’de sinemalarda gösterime girecek.


Yorumlar (0)