Anasayfa > Haberler > The Conjuring Serisi Son Buluyor!

The Conjuring Serisi Son Buluyor!

Film 3 ay önce The Conjuring Serisi Son Buluyor!

Korku filmleri konusunda oldukça başarılı olan The Conjuring serisinin dördüncü filmi olan The Conjuring 4 için nihayet çalışmalara başlandı ve serinin son filmi olacağı açıklandı.

Filmin yönetmenliğini, başarılı korku filmlerini yönetmiş olan Michael Chaves'in yapacağı duyuruldu. Aynı zamanda filmin, The Conjuring Evreni'nin son ana filmi olacağı doğrulandı. Serinin yıldız oyuncuları Vera Farmiga ve Patrick Wilson'ın filmde yer alması bekleniyor.

Yaklaşık üç yıl süren bir beklemenin ardından The Conjuring 4, nihayet yönetmenini buldu ve franchise'ın son filmi olacağı resmi olarak doğruladı. James Wan tarafından yaratılan bu popüler korku serisi,  Vera Farmiga ve Patrick Wilson'ın canlandırdığı Ed ve Lorraine Warren adlı çiftin, çeşitli paranormal vakaları etrafında ilerliyordu. 2022'nin sonlarında, filmin senaristi ve yapımcıları yeni bir devam filmi üzerinde çalıştıklarını duyurmuş fakat o zamandan bu yana film hakkında herhangi bir bilgi açıklanmamıştı. Ta ki geçtiğimiz günlere kadar.

The Conjuring 4 filmini yönetmesi için Michael Chaves'in seçildiği resmi bir şekilde açıklandı. Ek olarak, film artık "Son Ruhlar" alt başlığı olmadan, Conjuring Evreni'nin final filmi olacağını doğrulayan kaynaklar tarafından onaylandı. Vera Farmiga ve Patrick Wilson'ın şu anda filmde yer alması bekleniyor ve çekimlerin 2024 Yazında başlaması planlanıyor.

The Conjuring 4 serinin son filmi olacak. Fakat aynı evren içerisinde farklı hikayeleri konu alan filmlerin çıkması planlanıyor. 2023'ün başlarında, Wan ve yapımcı Peter Safran'ın, Conjuring TV dizisi üzerinde çalışmaya başladığı duyurulmuştu. Planlanan bu dizinin ise, filmlerde olan olaylardan sonrasını konu alacağı söylenmişti. 4. film ile hikaye noktalandıktan sonra, çekilen dizi ile evren devam ettirilebilir. BU da seriyi seven hayranların beğenisini toplayarak serinin manevi devamı olabilir. Fakat o zaman gelene kadar gözler yeni çıkacak The Conjuring 4 filminin üzerinde.


Yorumlar (0)