Anasayfa > Haberler > The Boys Animasyonu Çok İddialı Geliyor!

The Boys Animasyonu Çok İddialı Geliyor!

Dizi 3 yıl önce The Boys Animasyonu Çok İddialı Geliyor!

Geçtiğimiz senelerde Amazon'un çektiği ve kendi platformu üzerinde yayınladığı “The Boys” dizisi fazlaca beğenilmişti. Sürekli tekdüze klişe süper kahraman hikayelerinin anlatıldığı günümüz sinemasında, yeni ve cesur bir bakış açısı deneyen dizi, süper kahramanları bambaşka bir pencereden görme fırsatı sunmuştu. Dizi, yaptığı tüm yenilikler, sertlikler ve çılgınlıklardan ötürü hayranlar tarafından fazlaca beğenilmiş ve ikinci sezonu gelmişti. Seneye üçüncü sezonunun çıkması beklenen dizinin, o süre zarfına kadar hayranların beklentilerini doyuracak yeni Spin-Off animasyon yapımı The Boys: Diabolical duyuruldu.

Geçtiğimiz günlerde basın ile röportaj yapan “The Boys” yıldızı Karl Urban, basına Spin-Off dizisinden bahsederek az da olsa detay verdi. Urban'ın verdiği detaylara göre animasyon dizisi, normal dizide anlatılmak istenen fakat anlatılmamış hikayeleri konu alacak. Aynı ana dizide olduğu gibi fazlaca şiddet, kan ve vahşet içerecek olan animasyon dizisinin, bazı sahnelerde ana dizinin önüne bile geçebileceği iddiasını ortaya atan Urban, bu iddia'sı ile hayranları fazlaca heycanlandırdı.

8 bölümden oluşacak ve hem eski hemde yeni karakterlere ev sahipliği yapacak olan dizinin yapımcı ekibi ise projeye hayli tutkulu. Proje ekibinin başında yer alan ve dizi evrenindeki anlatılmamış hikâyeleri hayranlarla buluşturmaya hazırlanan Eric Kripke, animasyon dizisi hakkında şunları söyledi: “Diabolical’ın sekiz bölümünü bitirmek üzereyiz. Bazı inanılmaz yaratıcıları bir araya topladık ve onlara tek bir kural verdik… Şaka yapıyorum, kural yok. Bütün kapıları havaya uçurdular.”

Yakın bir tarihte izleyiciler ile buluşması planlanan dizi hakkında henüz hiç bir görüntü veya video yayınlanmadı. Ortaya atılan iddiaların ise fazlaca heyecanlandırıcı olduğu söylenilebilir. The Boys: Diabolical dizisinin 2022'de yayınlanması planlanıyor.


Yorumlar (0)