Anasayfa > Haberler > The Batman Evreninde Geçecek İki Yeni Dizi Geliyor!

The Batman Evreninde Geçecek İki Yeni Dizi Geliyor!

Dizi 2 yıl önce The Batman Evreninde Geçecek İki Yeni Dizi Geliyor!

Mart ayının ilk haftasında izleyiciler ile buluşan ve büyük beğeniler ile izlenen The Batman filmi, hem gişeye hemde hayranların kalbine oturmayı başarmıştı. Sadece 2 senedir Batman olan bir Bruce Wayne'i anlatan Batman filminde, diğer Batman'lere kıyasla çok daha tecrübesiz ve toy bir Batman gösterilmişti. Gösterilen bu Batman karakteri, filmde yer alan kötüler ve yan karakterler de olduğu gibi çok başarılı yansıtılmıştı. Fakat tüm bunların yanı sıra The Batman filmi, içerisinde tonlarca hikaye bulunan Gotham şehrinin kapılarını, hayranlara tam anlamıyla açan bir film olmuştu. Film çıkmadan önce söylentileri dolaşan ve Gotham'da geçecek olan iki adet Spin-off dizisinin detayları geçtiğimiz günlerde kesinleşti. Hayranları iki tane yepyeni spin-off dizisi bekliyor!

İki projenin yapım kısmında da yer alacak olan Matt Reeves, aynı Batman filminde olduğu gibi bu dizilerde de Gotham'ın o karanlık ruhunu diri tutmak istediğini söyledi. Bu dizilerden biri, The Batman filmde gördüğümüz ve Colin Farrell'ın harika bir şekilde hayat verdiği Penguen karakteri üzerine olacak. Gotham'ın kir ve suç dolu sokaklarında geçecek olan bu dizinin, Penguen karakterini konu alacağı, karakteri daha detaylı anlatacağı ve izleyiciye tanıtacağı biliniyor. Tüm bunlar ise bu dizi hakkında akıllara tek bir soruyu getiriyor; Penguen karakteri anti-kahraman mı olacak yoksa klasik formunda olduğu gibi kötü olmaya devam mı edecek? Genelde üzerine dizi veya film çekilen kötü karakterler, izleyicilerin daha iyi emlati kurabilmeleri ve karakteri sevebilmeleri için "daha az kötü" hale getirilirler. Bu konuya en güzel örneklerden birkaçı olarak Venom, Joker ve Peacemaker gibi yapımlar gösterilebilir. Bu üç yapımda da kötü karakterler anlatılmasına rağmen, bu karakterler yapım ilerledikçe kötüden ziyade anti-kahraman, hatta bazen kahraman bile olabiliyorlar. Durum böyleyken aynı işleyişin Penguen karakteri içinde geçerli olup olmayacağı konusu akıllarda soru işareti bırakıyor.



Reeves'in gerçekleştirmek istediği bir diğer proje ise, yine Gotham'da geçecek ve Gotham Polis Departmanında ki polisleri konu alacak yeni bir dizi. Bu dizi ile Gotham'ın karanlık sokaklarına daha yakından inmeye ve bu sokaklarda Batman gibi bir kahraman değil de, bir polis gibi basit bir insan olmanın nasıl bir şey olduğunu anlatılmak hedefleniyor. Karanlık, gerçekçi ve abartıdan uzak bir dizi olacakmış gibi duran Gotham dizisi hakkında, şu anda çok az bilgi biliniyor. Fakat bilinen ihtimallerden biride; bu iki dizide de Batman'in yer alabilecek olma şansı. Batman filmi ile aynı evrende ve aynı zamanda geçecek bu iki dizide de, Batman'ı azda olsa görme olasılığı çok fazla. Şu andaki diziler hakkında çok az bilgi biliniyor. Fakat tüm bunlara rağmen hayranlar tarafından beklenilmeye başlandı bile.


Yorumlar (0)