Anasayfa > Haberler > The Batman 2'nin Yeni Vizyon Tarihi

The Batman 2'nin Yeni Vizyon Tarihi

Film 2 ay önce The Batman 2'nin Yeni Vizyon Tarihi

Robert Pattinson Gotham'a dönüşünü erteliyor. Aktörün yeniden Batman’i canlandıracağı çizgi roman devam filmi "The Batman Part II" bir yıl ertelendi. Film, orijinal tarihi olan 3 Ekim 2025 yerine 2 Ekim 2026'da sinemalarda gösterime girecek. Bu tarih aralığı aynı zamanda James Gunn'ın 11 Temmuz 2025'te sinemalarda gösterime girecek olan Superman'inden de biraz uzaklaşılmasını sağlayacak.

Bu ertelemeye ek olarak, süper kahraman filmlerinin arkasındaki stüdyo olan Warner Bros. da vizyon takvimindeki diğer filmleri değiştirdi. Christian Bale, Jessie Buckley ve Peter Sarsgaard'ın rol aldığı Maggie Gyllenhaal imzalı "The Bride", 3 Ekim 2025'te "The Batman" devam filminin eski vizyon tarihinde beyaz perdede yerini alacak. Robert De Niro'nun başrolünde yer aldığı mafya draması "Alto Knights"’ın gösterim tarihi ise 15 Kasım 2024'ten 21 Mart 2025'e taşındı. Ayrıca yönetmen Paul Thomas Anderson'ın son filmini de programına ekleyerek 8 Ağustos 2025’i vizyon tarihi olarak belirledi.

Warner Bros. tarafından "İsimsiz Paul Thomas Anderson Etkinlik Filmi" olarak etiketlenen film Imax'te gösterime girecek. Leonardo DiCaprio, Sean Penn, Regina Hall, Teyana Taylor ve Alana Haim gibi geniş bir oyuncu kadrosuna sahip olmasına rağmen proje hakkında çok az şey biliniyor. Anderson'ın son filminin prodüksiyonu, yönetmenin neredeyse tüm filmlerinin geçtiği Kaliforniya'da devam ediyor.

Matt Reeves "Batman Bölüm II "yi yönetmek üzere geri döndü. Devam filminde Pattinson dışında kimin geri döneceği belli değil. Bruce Wayne'in hayatını, dünyanın en iyi dedektifi olarak geçirdiği ilk günlere acımasız bir bakış atan ilk filmde Catwoman rolünde Zoë Kravitz, Batman'in uşağı Alfred Pennyworth rolünde Andy Serkis, Penguen olarak bilinen suç lordu rolünde Colin Farrell ve Gotham City'nin polis şefi James Gordon rolünde Jeffrey Wright rol almıştı. "The Batman" dünya çapında 772 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti.


Yorumlar (0)