Anasayfa > Haberler > "Ted" Dizisi Geliyor!

"Ted" Dizisi Geliyor!

Dizi 2 yıl önce

Family Guy dizisinin yaratıcısı ve Ted filminin yazarı, yönetmeni ve “Ted” karakterinin seslendirmeni olarak tanınan Seth MacFarlane, tekrardan “Ted” karakterinin sesi olacak. Dizinin çıkacağı haberini MacFarlane, Instagram hesabında yaptığı paylaşımla doğruladı ve şöyle yazdı: “Gök gürültüsü şarkısı söyleme zamanı.” 

Ted filmi 8 yaşındaki John isimli çocuğun bir Noel gecesi oyuncak ayısının canlanması ve kendisiyle konuşmasını dilemesi üzerine en iyi arkadaşı olan “Ted” isimli ayının canlanmasını konu alan filmin ardından bir de dizisi çıkıyor. Ted dizisi filmlerden çok önce, 1993 yılında geçecek. Bu yeni hikayede filmlerde Wahlberg’in canlandırdığı John Bennett henüz 16 yaşında. Ted’in bir şöhret olmasından önce, John ile işçi sınıfı Boston’daki evinde yaşıyor. MacFarlane, bu projede yönetmenlik, yazarlık ve yapımcılık gibi birçok görevi üstleniyor. Yabancı haber kaynakları ise olay örgüsünün açıklamasına şunları ekledi: “Ted, John üzerinde iyi bir etki bırakan bir kişi olmayabilir, ancak konuya tam anlamıyla bakıldığında Ted, arkadaşına ve ailesine yardım etmek için her şeyi göze alıyor.” dedi. 



Ted, oldukça etkileyici bir oyuncu kadrosuyla geri dönüyor. Seth MacFarlane karakteri seslendirmek için geri dönüyor ancak hepsi bu kadar değil. Dizi kadrosunda şimdiden üç yeni isim yer alıyor. Giorgia Whigham, Max Burkholder ve Scott Grimes’ın diziye imza attığı bildirildi. Fakat Ted’in yakın arkadaşı “John Bennet” karakterini canlandıran Mark Wahlberg’in bu dizide olup olmayacağı kesin değil. 


Genç John Bennett rolünü ise Burkholder üstlenecek. Whigham ise ailesiyle çatışmaktan korkmayan daha yaşlı, açık sözlü kuzeni Blaire Bennett’i oynayacak. Grimes, John’un mavi yakalı babası Matt Bennett rolünü üstlenecek. Esasen bir prequel görevi görecek olan Ted dizisi, MacFarlane’in filmografisine eklenecek. İyi olup olmayacağı ise tamamen başka bir konudur.


Yorumlar (0)