Anasayfa > Haberler > Taylor Swift, Cruella 2 Kadrosuna Giriyor!

Taylor Swift, Cruella 2 Kadrosuna Giriyor!

Film 2 yıl önce Taylor Swift, Cruella 2 Kadrosuna Giriyor!

Yaklaşmakta olan devam filmi Cruella 2 hakkında yeni söylentiler var. Emma Stone'un 2021 yılında başrol olarak yer aldığı Cruella’nın, devam filminin geleceği Disney tarafından doğrulanmıştı. Ancak devam filminin hikayesi ve konusuyla alakalı hiçbir bilgi verilmedi. TheDisInsider'a göre, film hakkında sağlam söylentiler var, ancak hiçbir şeyin doğrulanmadığını belirtmekte fayda var. Outlet, filmin bir müzikal olacağını belirtti. Bu fikir, Emma Stone’un La La Land'deki başarılı performansı göz önünde bulundurulduğuna çok da uzak bir ihtimal olarak görünmüyor. Emma Stone bu türdeki performansını kanıtladıktan sonra yapımcılar, bu performanstan faydalanmak istemiş olabilir. Ayrıca filmde, pop yıldızı Taylor Swift'in ise filmde kötü karakter olarak yer alacağı söyleniyor. 2021 yılında vizyona giren Cruella filminin bir sahnesinde, arka planda Taylor Swift’in fotoğrafının yer alması da hayranların bu söylentiye daha çok bağlanmasına neden oldu.

Taylor Swift’in filmde yer alacağı söylentisinin doğru olup olmadığı henüz belli değil. Yakın zamanda Joker devam filminde Lady Gaga’nın yer alacağı ve filmin müzikal türünde olacağı doğrulanmıştı. Cruella'nın takma adı "Disney'in Jokeri" olduğundan ve Joker filmiyle pek çok karşılaştırma yapıldığından Disney’in, Cruella 2'de Taylor Swift’e rol vererek oyuncu kadrosunu Joker’in oyuncu kadrosuna benzetmeye çalıştığı düşünülüyor.

Resmi açıdan bakıldığında ise, Cruella 2 hakkında çok az bilgi mevcut. Emma Stone ve yönetmen Craig Gillespie'nin yoğun programları sebebiyle filmde gecikmeler yaşandığı söyleniyor. “Gelecek yıl çekimlere başlayacağımız söylendi.” dedi. “Ne zaman bilmiyorum ama Tony McNamara'nın şu anda senaryo üzerinde çalıştığını düşünüyorum. Muhtemelen buna odaklanmış durumdadır. Beklemeye değer bir yapım olacak. Şu anda Craig Gillespie ve Emma Stone'un yoğun programları üzerinde çalışmamız gerekiyor."


Yorumlar (0)