Anasayfa > Haberler > Taron Egerton, Wolverine Olmak İstiyor!

Taron Egerton, Wolverine Olmak İstiyor!

Ünlü 2 yıl önce Taron Egerton, Wolverine Olmak İstiyor!

Kingsman filminden tanıdığımız ünlü oyuncu Taron Egerton, Wolverine karakterini canlandırmak üzere Marvel ile görüşmelerde bulunuyor.

Kingsman serisindeki Eggsy karakteriyle tanınan Taron Egerton, Wolverine karakterini canlandırmayı çok istiyor. Taron Egerton, şirket başkanı Kevin Feige de dahil olmak üzere Marvel ile bu konuda bir araya geldi. Geleneksel bir X-Men filmi serisinin Marvel Sinematik Evrenine gelip gelmeyeceği şu anda doğrulanmasa da Disney'in 21st Century Fox'u satın alması, tıpkı Fantastic Four filmi gibi muhtemelen X-Men serisinin de yolda olduğu anlamına geliyor.

X-Men, MCU’ya katılırsa Egerton, belki de en ikonik X-Men karakteri olan Wolverine'ini canlandırmaya hevesli. The New York Times'a konuşan Egerton, rolü Jackman'dan devralmak konusunda biraz isteksiz olacağını ancak yine de denemek istediğini söyledi.



Egerton, "Bir teklif gelirse heyecanla karşılardım. Ancak bir o kadar da çekingen davranırdım. Çünkü Hugh Jackman role o kadar bağlı ki, bunu başka birinin yapması çok zor olur diye merak ediyorum." dedi. "Ama umarım, bana bir şans verirler." diyerek sözlerine devam etti.


Bir X-Men MCU projesinin potansiyel kadrosu bile yeni bir serinin olup olmayacağından habersiz. Uzun zamandır X-Men filmlerinin yapımcılığını yapan Simon Kinberg de yılın başlarında IGN'ye bunun gerçekleşip gerçekleşmeyeceği hakkında hiçbir fikri olmadığını söyledi. Wolverine rolünde Jackman'dan başka birini hayal etmenin çok zor olduğunu da itiraf etti. Ancak Feige'in MCU'yu yaratma yeteneğine yürekten inandığını söyledi.


Yorumlar (1)

fulcrum
2 yıl önce

Eskisi gibi olmayacak çünkü Eggsy karakterini çanlandırdı ve herkese bir ajan vibesi verdi. Wolverine Hugh Jackman üzerine daha çok yakışıyor ve hırslı, mücadeleci bir mutant hissi veriyor. Hugh Jacman'ın zaten Marvel'den ayrılması bütün Marvel severlerin de üzülmesine yol açtı. Umarım Egerton'da aynı aksiyon sahnelerini verir -ki adam bu konuda gayet iyi ama Jacman kadar değil- güzel canlandırır ve bize gerçek mutant hissini verir...