Anasayfa > Haberler > Talk To Me Devam Edecek mi?

Talk To Me Devam Edecek mi?

Film 3 ay önce Talk To Me Devam Edecek mi?

Danny ve Michael Philippou kardeşlerin yönetmenliğinde 2022 yılında vizyonu kıran ve büyük bir başarı elde ederek A24 yapım şirketine devasa bir gişe hasılatı kazandıran korku ve gerilim filmi Konuş Benimle (Talk to Me) için Mia karakterine hayat veren Sophie Wilde'den hayal kırıklığı yaratabilecek bir haber geldi.

Annesinin ölümü ile baş etmeye çalışan Mia'nın bir grup arkadaşıyla mumyalanmış bir el kullanarak nasıl ruh yaratılacağını öğrenmesi ve korkunç doğaüstü güçleri serbest bırakmaları üzerine başlarına gelenleri konu alan film 4.5 milyon dolarlık bir bütçe ile çekilmiş ve 92 milyon dolarlık bir gişe hasılatı elde ederek yıllar önce yalnızca 1 milyon dolara çekilmesine karşın 104 milyon dolar gibi inanılmaz bir gişe hasılatı elde eden Testere serisinin ilk filmi gibi bütçesinin katbekat üstüne çıkmayı başaran bir yapım olarak adından fazlaca söz ettirmişti.

Philippou kardeşlerin yakın zamanda olası bir üçleme için yeteri kadar malzemeye sahip olduklarını açıklamaları üzerine Konuş Benimle 2 (Talk to Me 2) için adeta bir geri sayım başladı. Bu ihtimalin var oluşu ile beraber akıllara ilk gelen soru Mia karakterinin filmdeki geleceği olmuştu. Mia karakterini oynayan Wilde, yaptığı röportajda bu konu hakkında hâlâ bir bilgiye sahip olmadığını ifade etti.

Philippou kardeşlerin tam bir işkolik olduğundan bahseden Wilde, hâlihazırda başka bir filme yoğunlaşan ikilinin bu film ile olan işleri bitmeden serinin devamına dair yeni bir gelişmenin olmayabileceğini söyleyerek esprili bir dille serinin devamında yer almayacak olsa dahi muhakkak arka planda bir yerde yer almak istediğini gerekirse çekim işlerine bile yardımcı olacağını söyledi.

Vizyona gireceği doğrulanan ancak henüz bir çıkış tarihi onaylanmayan yapımda ilk filmdeki hangi isimler devam filminde yer alacağını da belli değil. Mia karakterinin devam filminde yer almayacağına dair düşünceler fazlaca olmakla birlikte ikinci filmde ruh yaratmak için kullanılan mumyalanmış eli başka bir grubun bulacağı ve onlar üzerinden bir hikayenin işleneceği yönünde bilgiler oralıkta geze dursun bizler en doğru bilgi için Philippou kardeşleri beklemeye devam edelim.


Yorumlar (0)