Anasayfa > Haberler > Taika Waititi'nin Yeni Çılgın Projesi: Our Flag Means Death

Taika Waititi'nin Yeni Çılgın Projesi: Our Flag Means Death

Ünlü 3 yıl önce Taika Waititi'nin Yeni Çılgın Projesi: Our Flag Means Death

Geçtiğimiz günlerde başarılı yönetmen ve aktör Taika Waititi'nin hem yönetmen hemde başrol olarak yer aldığı yeni sıradışı projesi  Our Flag Means Death (Bayrağımız Ölüm Anlamına Geliyor) açıklandı. HBO max. Platformu üzerinde yayınlanacak olan absürt komedi dizisinin kadrosu ve konusu ise bir hayli ilgi çekici.

Bir çok başarılı projede çalışmış David Jenkins'in yaratıcılığını üstlendiği dizinin yapımcılarını ise Garrett Basch, Dan Halsted ve Taika Waititi üstlenecek. Oyuncu kadrosundan açıklanan tek isim, dizinin başrol oyuncusu Waititi olmakla birlikte, kadronun geri kalanından henüz herhangi bir açıklama gelmedi. Kalıplaşmış ve klişeleşmiş bir konuyu alarak, içine mizah ekleyip izleyiciye absürt bir yapım olarak sunacağını iddia eden dizinin, konusu ise oldukça sıradışı.

Geçmiş zamanlarda şımartılmış bir aristokrat, şiir ve felsefe düşkünü ve edebiyat aşığı Darby karakterinin, gösteriş için denizlere açılarak korsan olma çabasını işleyecek olan dizinin, güçlü bir potansiyele sahip olduğu söylenebilir. 19. yüzyılın vahşi denizlerini ve yönetimini başarılı ve oldukça komik bir şekilde yansıtması beklenen yapımın, bu konularda başarılı olup olmayacağı ise henüz cevapsız kalıyor.

Dizinin senaristi ve yaratıcısı olan David Jenkins ise, bu proje için bir hayli heyecanlı gözüküyor. Darby karakteri için Waititi'nin çok yerinde bir seçim olduğunu öne süren David, bu açıklamasını şu sözlerle gerçekleştirildi; ” Karasakalımız bir efsane, bir sevgili, bir savaşçı, taktik bir dahi, şiirsel bir ruh ve muhtemelen bir deli. Sadece bir adam bu rolü oynayabilir ve bu Taika Waititi. Karakterin sakalını takmaya karar verdiği için çok heyecanlıyız.”

Oldukça ümit vaat eden ve şu andan bile konusu ile ilgi çekmeyi başaran Our Flag Means Death'in hangi tarihte yayınlanacağı ise henüz belirsiz. 

 


Yorumlar (0)