Anasayfa > Haberler > Superman: Legacy Filmi Hakkında Her Şey

Superman: Legacy Filmi Hakkında Her Şey

Film 4 ay önce Superman: Legacy Filmi Hakkında Her Şey

James Gunn'ın DCU'yu yeniden başlatan ilk filmi Superman: Legacy'nin konu özeti ve çekim detayları açıklandı. DCEU'nun son filmlerinin yarattığı finansal ve eleştirel hayal kırıklıklarının ardından, DC'nin sinematik evrenini yeniden canlandırmak için tüm gözler DCU'ya çevrilmiş durumda. Yeni sinematik serinin standartları belirleyecek ilk film olan Superman: Legacy. Bu film için heyecan ve baskı oldukça yoğun. Yeni Superman filminin çekimlerine Mart 2024'te başlanacağı bildirildi ve filmin seyir hattı ise şu şekilde: "Metropolis'te acemi bir muhabir olan Superman, Kriptonlu mirası ile Clark Kent olarak yetiştirildiği insani mirasını uzlaştırmak için bir yolculuğa çıkar."

Filmin, Superman'in hikâyesini anlatma konusunda tanıdık bir zeminde ilerleyeceği biliniyor. Çekimler, DCEU'nun sona ermesinden birkaç ay sonra başlayacak, yani iki franchise arasında önemli bir uçurum olacak ve evrenin yeniden başlaması için bolca zaman olacak.

Superman: Legacy, Clark Kent'in (David Corenswet) hikayesini yeni bir bakış açısıyla anlatmayı amaçlayacak. Bu amaçla, yeni DCU'nun ilk filminde; Guy Gardner (Nathan Fillion), Mister Terrific (Edi Gathegi), Hawkgirl (Isabela Merced), Angela Spica/The Engineer (María Gabriela De Faría) ve Metamorpho (Anthony Carrigan) gibi bazı sıra dışı karakterlerin yer alacağı şimdiden onaylandı. Bu karakterlere Superman'in ikonik rakibi Lex Luthor (Nicholas Hoult) ve Lois Lane (Rachel Brosnahan) de katılacak ve Clark Kent'in Lois Lane ile olan ilişkisi, filmin konusunda önemli bir rol oynayacak.

Yapımın, henüz live-action filmlerine taşınmamış, oldukça heyecan verici karakterlerle dolu olduğunu söylemek yeterli. Bu da hepsinin olay örgüsüne nasıl uyacağına dair sorular uyandırıyor. Sinopsise bakarak bunu söylemek çok yersiz olur. Ancak, ölmekte olan bir Superman'in, Güneş'i onarmak için Dünya'dan ayrılmadan önce bir dizi akıl almaz başarıya imza attığı, “All-Star Superman” çizgi romanından büyük ölçüde ilham aldığı söyleniyor.


Yorumlar (0)