Anasayfa > Haberler > Suicide Squad Fragmanı Yayınlandı

Suicide Squad Fragmanı Yayınlandı

Fragman 3 yıl önce Suicide Squad Fragmanı Yayınlandı

James Gunn'ın yönetmenliğini üstlendiği ve "Korkunç hayal gücünün yansıması" olarak tanıtılan The Suicide Squad filminden ilk fragman geldi! Daha önce Warner Bros. firmasının 2021 yılında çıkacak filmlerini tanıttığı tanıtım fragmanında ki bir kaç sahne ile gördüğümüz The Suicide Squad filminin 3 dakikalık ilk fragmanı yayınlandı.

Oldukça zengin bir oyuncu kadrosuna ve kendini kanıtlamış bir yönetmene sahip olan The Suicide Squad filmi, bir çok iyi oyuncuyu bir araya getiriyor. Harley Quinn rolü ile Margot Robbie, Bloodsport rolü ile Idris Elba ve Peacemaker karakteri ile John Cena'nın bulunduğu filmde, sadece sesi ile bile olsa Sylvester Stallone'u King Shark karakterini canlandırırken izleyeceğiz.

Fragmandan da gördüğümüz üzere izleyicilere oldukça renkli bir film sunan James Gunn'ın, absürtlüğünü ve kara mizahını son derece fazla izleyeceğimizi söyleyebiliriz. James Gunn'ın, David Ayer'in 2016 yılında çıkmış Suicide Squad filminin ve Zack Snyder'in karanlık ve ciddi DC filmlerinin aksine, oldukça renkli, oldukça esprili ve oldukça absürt bir filmi, izleyicilere bol kan ve bol şiddet eşliğinde izletecekmiş gibi duruyor.

 


Suicide Squad ekibinin Harley Quinn'i kurtarmaya çalışması ve Harley Quinn'in zaten kurtulmuş olduğunu görmeleri ile birlikte başlayan ve sıradışı mizahını izleyiciye sunmaya hazırlanan filmin fragmanı, ekibin tanıtılması ile devam ediyor. David Ayer'ın Suicide Squad filminin aksine yeni ve oldukça renkli karakterler içeren filmin fragmanında, en çok dikkat çeken karakterlerden biri ise King Shark karakteri oldu. Sylvester Stallone tarafından seslendirilen ve tamamen CGI'dan oluşan bu karakter oldukça heyecan uyandırıyor.

Fragmanın ilerleyen dakikalarında filmin villain'ı olma ihtimali taşıyan deniz yıldızı formunda ki Kaiju'yu görüyoruz. Bir bina büyüklüğünde olan ve etrafa renk saçan bu dev deniz yıldızı ile Suicide Squad ekibinin nasıl mucadele edecek olduğu ise tam bir muamma.


6 Ağustos tarihinde hem sinemalar da hemde HBO Max platformunda ek ücret talep edilmeden izlenebilecek olan The Suicide Squad filmi hakkında ki tüm haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

 


Yorumlar (0)