Anasayfa > Haberler > Su. Toprak. Ateş. Hava. Ve Netflix'in Yeni Avatar Dizisi Oyuncuları!

Su. Toprak. Ateş. Hava. Ve Netflix'in Yeni Avatar Dizisi Oyuncuları!

Dizi 3 yıl önce Su. Toprak. Ateş. Hava. Ve Netflix'in Yeni Avatar Dizisi Oyuncuları!

2005 yılından 2008 yılına kadar 3 sezonda toplam 61 bölümle izleyicilerin gönüllerinde taht kuran, sevgisini ve hayranlığını toplayan Emmy ödüllü çizgi dizi Avatar: The Last Airbender'ın (Avatar: Son Hava Bükücü) Netflix yapımcılığındaki yeni live-action dizisinin ana oyuncuları açıklandı!

İlk olarak Eylül 2018'de Netflix tarafından duyurulan diziden 2020 yılının Ağustos ayında kötü haber gelmişti. Orijinal çizgi dizinin yaratıcıları olan Michael Dante DiMartino ve Bryan Konietzko yapımdan ayrıldıklarını söylemişlerdi. Sonrasında ise Nickelodeon ile "Avatar Evreni"ne yeni animasyon dizileri ve filmleri yapmak için anlaşmışlardı.

Kısa süre önce ise Netflix cephesinden dizi ile alakalı önemli bir açıklama geldi. Dizinin ana rolleri diyebileceğimiz Aang, Katara, Sokka ve Zuko'yu canlandıracak oyuncular açıklandı. Son Havabükücü olan Aang'i "Lost in Space" dizisindeki küçük çocuk rolüyle tanıdığımız Gordon Cormier, Katara'yı "Anne With an "E"" dizindeki  Ka'kwet rolüyle tanıdığımız Kiawetiio, Sokka'yı "13 Reasons Why"daki rolüyle hatırladığımız Ian Ousley canlandıracak. Birçoklarının sevgilisi ve hayranı olduğu Prens Zuko'ya ise Tekken ve Mortal Kombat gibi filmlerden bildiğimiz genç aktör Dallas Liu can verecek.

Her biri 1 saat uzunluğa sahip olacak dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşacak. Yapımının 2021'in sonuna doğru başlanılacağı düşünülmekte aynı zamanda. Bekleyip göreceğiz.

Netflix'in yeni live-action adaptasyon dizisi Avatar: The Last Airbender hakkında bilgiler geldikçe sitemizden paylaşmaya devam edeceğiz.


Yorumlar (0)