Anasayfa > Haberler > Stranger Things'in 4.Sezonu ve Yeni Zorlu Düşmanı

Stranger Things'in 4.Sezonu ve Yeni Zorlu Düşmanı

Dizi 2 yıl önce Stranger Things'in 4.Sezonu ve Yeni Zorlu Düşmanı

2016’da başlayan, 1980’lerin Indiana’sının kurgusal kasabası olan Hawkins’te geçen, telekinetik güçleri olan Eleven adında gizemli bir kız çocuğuyla tanışan bir grup çocuk üzerine odaklanan Stranger Things, 3 yıllık uzun bir aradan sonra 4. sezonuyla geri dönüyor. Bu zamana kadar 4. sezondan çeşitli fragmanlar, posterler ve görseller yayınlanmış olsa da şimdiye kadar en çok dikkat çeken ve en çok ses getiren, yayınlanan son fragmanda gözüken yeni bir kötü karakter.

Netflix, Stranger Things sezon 4’e sezonun yeni kötü karakterine bir bakış da dahil olmak üzere yepyeni bir fragman yayınladı. Bu fragmanda en çok dikkat çeken şey, sezonun ana kötü karakteri gibi görünen insan/canavar melezi “Vecna” isimli yaratık oldu. Fragmanın tamamı ise onun anlatımıyla dolu. Max karakterinin geçen sezonun sonunda diğer birkaç karakteri kurtarmak için kendini feda eden ve muhtemelen ölmüş olan kardeşi Billy’ye bir mektup yazdığını görüyoruz. Eleven’ın geçmişine bakış atıyoruz, ancak sezonun başında hala güçlerini geri kazanamadığını ve tüm çocuklar gibi normal bir liseye uyum sağlamaya çalıştığını görüyoruz. Upside Down’da, Creel House’un bir görüntüsünü ve Hopper’ın bir Demogorgon’a karşı savaşması da dahil olmak üzere bir sürü canavar savaşı gördük. Ve Duffer Brothers, göre bu sezonda Upside Down’da çok daha fazla zaman geçireceğimizi şu sözlerle anlattı: “Geçen sezon anlatı nedeniyle Upside Down’a giremedik. Ve bu sezon gerçekten oraya gidip, orada biraz zaman geçirmek istedik. Bu, bu sezon için çok heyecan duyduğumuz bir şey. Yani, Upside Down’da diğer sezonlardan çok daha fazla zaman geçiriyoruz, diğer sezonlarda geçirdiğimiz zaman yakın bile değil.”.



Bu sezon çoğu kişi tarafından, Billy’nin ölümüne yas tutan Max’in etrafında dönmesi bekleniyor. Duffer Brothers’ın sözleri, Upside Down’da Max ve Billy arasında korkunç bir yeniden birleşmeye işaret edebilir. Bu sezon, pandemi nedeniyle ertelendiği için çok bekletildi ve çok büyük bir merakla beklendi. Son fragman, gençleri alt üst edeceği kesin olan Vecna adlı yeni kötü karakteri de dahil olmak üzere bir dizi yeni ve heyecan verici görüntü sundu. Stranger Things 4. sezon, 27 Mayıs’ta yayına girecek.


Yorumlar (0)