Anasayfa > Haberler > Star Wars Animesi Geliyor! İşte Fragman!

Star Wars Animesi Geliyor! İşte Fragman!

Fragman 3 yıl önce Star Wars Animesi Geliyor! İşte Fragman!

7 farklı anime stüdyosu tarafından hazırlanan 9 farklı hikaye göreceğimiz Star Wars evreninin ilk resmi anime dizisi olan Star Wars: Visions'tan ilk fragman yayınlandı. 

Disney+ programının açılmasından sonra elindeki Star Wars evreni, Marvel evreni gibi geniş kitlelerin hayranlık duyduğu evrenlere yoğunlaşan Disney, Star Wars tarihinde bir ilk gerçekleştirerek Star Wars: Visions adında bir anime dizisi hazırlıyor. 2020 yılının aralık ayında yapılan Disney Investor Day'de duyurulan yeni Star Wars yapımlarının ardından hayranları tarafından bu yapımlar büyük bir sevinçle karşılanmıştı. 



Studio Colorido, Kinema Citrus, Kamikaze Douga, Geno Studio, Science Saru, Production IG ve Trigger stüdyolarının desteğiyle hazırlanan antolojik anime dizisi olan ve tüm Star Wars evrenini kapsayan Star Wars: Visions projesi yeni kahramanlar, yeni silahlar ve kötülerle Star Wars evreninden 9 farklı hikaye anlatacak. Star Wars evreninde yakından tanıdığımız Boba Fett'in de bu projenin bir bölümünde yer alacağı söyleniyor.

Star Wars evrenine ait ilk resmi anime dizisi Star Wars: Visions 22 Eylül'de Disney+ üzerinden yayınlanacak


Yorumlar (0)