Anasayfa > Haberler > Star Wars'a Dönmek İstiyor!

Star Wars'a Dönmek İstiyor!

Ünlü 1 yıl önce Star Wars'a Dönmek İstiyor!

Bir kaç gün önce kamera karşısına geçecek röportaj veren Mark Hamill, Luke Skywalker rolüne geri dönmek istediğini söyledi! Hamill, efsanevi film serisi Star Wars'ın en popüler karakterlerinden biri olan Luke Skywalker'a hayat veriyordu. Star Wars: Episode 4, 5 ve 6 filmleriyle izleyicilerin karşısına çıkan Hamill, bu filmlerin ardından 2019'da çıkan Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi filminde karşımıza çıkmıştı. Filmde, geçmişte canlandırdığı Luke karakterinin ruhani formunu canlandıran Hamill, bu rolün ardından 2020 senesinde çıkan Mandalorian dizisinde, CGI yardımıyla genç versiyonuna hayat vermişti. Mark Hamill'in yer aldığı bu yeni Star Wars projeleri, hayranların kafasında bir soru işareti oluşturdu: "Luke Skywalker'ı Görmeye Devam Edecek miyiz?"

Hayranların kafasına takılan bu soru, Mark Hamill'in kafasına da takılmış olmalı. Çünkü Mark Hamill, Luke Skywalker olarak geri dönmek istiyor. Geçtiğimiz günlerde bir röportaja katılan Mark Hamill, bu konu hakkında konuştu. CGI teknolojisinin gelişmesiyle birlikte, yaşlanmış aktörler bilgisayar ortamında gençleştirilerek kendi gençliklerini oynayabilir oldu. Bu gelişmenin ardından, gençken Luke Skywalker karakteriyle hayranların kalbine kazınan Hamill'in, Luke karakterini tekrar oynayıp oynamayacağı merak konusu olmuştu. Röportaj esnasında bu konuya değinen Hamill, Luke karakterini yeniden canlandırma konusunda oldukça hevesli olduğunu dile getirdi.



Mark Hamill, Rey Skywalker karakterine odaklanacak yeni Star Wars filminde ve başka projelerde Luke Skywalker karakterini olarak geri dönmek istediğini söyledi. Fakat bunun sadece bir istek olduğunu ve ortada net bir şey olmadığını da belirtti. Hamill; "Lucasfilm için çalışırken öğrendiğim bir şey var, her şey gizlidir. Yani, eğer dahil olsaydım, bunu size söyleyemezdim. Eğer bu işe karışmasaydım, yine size söyleyemezdim. Yani, bilmiyorum. Sanırım hep birlikte öğreneceğiz.” dedi. Hamill'in yaptığı bu açıklamanın ardından hayranlar daha da meraklandı. "Acaba gelecek Star Wars filminde Luke karakteri olacak mı?" ya da "Luke Skywalker'ın hayatına odaklanan bir dizi çıkacak mı?" gibi sorular sorulmaya başlandı. Bu soruların cevapları ise şuan belirsiz.

 


Yorumlar (1)

11 ay önce

Bir karar versin artık bence...