Anasayfa > Haberler > Spiderman ve Venom Evrenleri Hiç Beklenmeyen Yerden Birleşiyor

Spiderman ve Venom Evrenleri Hiç Beklenmeyen Yerden Birleşiyor

Film 3 yıl önce Spiderman ve Venom Evrenleri Hiç Beklenmeyen Yerden Birleşiyor

Sony'nin Venom filminin devam filmi olan Venom: Let There Be Carnage filminin oyuncu kadrosunda beklenmedik bir gelişme oldu. J.K. Simmons'ın canlandırdığı J. Jonah Jameson Venom: Let There Be Carnage filminde rol alacak.

Sony Pictures’ın Venom: Let There Be Carnage filminin oyuncu kadrosunda sürpriz bir isim ortaya çıktı. Yönetmen koltuğunda Sam Raimi’nin oturduğu Spider-Man filmlerinde Daily Bugle’ın baş editörü olan J. Jonah Jameson karakteriyle yer alan J.K Simmons’ın Venom: Let There Be Carnage filminin kadrosuna katıldığı hakkında dedikodular ortaya çıktı. J.K Simmons en son çıkan Spider-Man Far From Home filminin after credit sahnesinde yer alarak izleyicileri şaşırtmayı başarmıştı. Şimdi ise Venom: Let There Be Carnage filminin kadrosuna dahil olduğu hakkında dedikodular ortaya çıkınca izleyenleri tekrardan şaşkınlığa düşürdü. Venom: Let There Be Carnage filminin ikinci fragmanında Daily Bugle’a referanslar görmüştük. Eğer Eddie Brock karakteri gazetecilik kariyerine devam ederse J.K Simmons’ın J. Jonah Jameson’ı ile yüz yüze gelme olasılığı oldukça yüksek olsa da birçok kişinin görmek istediği Venom ve Tom Holland’ın Spider-Man’inin savaşını bağlamak için filmin gerekli sahneler filmin sonlarında gözükebilir. Gelen bu haberler doğru çıkarsa Sony Pictures'ın Venom’unu Spider-Man filmlerinde görebiliriz.

Marvel 4. fazla beraber paralel evrenlere gireceği hakkındakş teorilere Wanda Vision dizisiyle ufak bir ışık yaktıktan sonra Loki dizisiyle de paralel evrenlere gireceğini doğrulamış oldu. Aynı zamanda Spider-Man Far From Home filminin after credits sahnesinde J. Jonah Jameson karakterini göstererek paralel evrenlere girdiği hakkında bir sinyal vermişti.

Spiderman Far From Home filminde görünen J.Jonah Jameson


J.K Simmons’ın Venom: Let There Be Carnage filminde yer alacağı hakkında henüz resmi bir açıklama bulunmamasına rağmen hayranlar bu konuda çok heyecanlı. J.K Simmons’ın Venom: Let There Be Carnage filminde J. Jonah Jameson olarak karşımıza çıkması bir Spider-Man, Venom savaşı geleceği hakkında yeşil ışık yakmak anlamına geliyor fakat bu konu hakkında Marvel veya Disney tarafından kesin bir açıklama gelmeyecek gibi duruyor. Filmin vizyon tarihi olan 15 Ekim’i bekleyip hep beraber göreceğiz


Yorumlar (0)