Anasayfa > Haberler > Spiderman: No Way Home'da Green Goblin Olacak Mı?

Spiderman: No Way Home'da Green Goblin Olacak Mı?

Film 3 yıl önce Spiderman: No Way Home'da Green Goblin Olacak Mı?

Sam Raimi'nin orijinal Spiderman üçlemesinin Norman Osborn'unu nam-ı değer Green Goblin'ini canlandıran tecrübeli oyuncu Willem Dafoe, Spiderman: No Way Home hakkındaki söylentilere yanıt verdi.

Spiderman: No Way Home filminin çoklu evrenlerde geçeceği aşikar. Özellikle Spiderman: Far From Home(Spiderman: Evden Uzakta) filminin mid-credit sahnesinde Raimi'nin üçlemesindeki J.J. Jameson'ı(J.K.Simmons) görmemiz çoklu evrenler fikrini daha da güçlendirdi. Sonraki günlerde ise Spiderman: No Way Home filmine çok önemli iki isim eklendi. Raimi'nin üçlemesinden Doctor Octopus rolüyle Alfred Molina ve The Amazing Spiderman(İnanılmaz Örümcek Adam) serisindeki Electro rolüyle Jamie Foxx!

-Spoiler içeren bilgi bulunmaktadır-

Loki dizisiyle birlikte çoklu evrenler resmileşince gözler Spiderman:No Way Home'a döndü.

Spiderman: No Way Home filminde Green Goblin(Yeşil Cin) karakterinin olacağına dair dedikodular iyice artmışken , ünlü haber sitesi "The Wrap" ile yaptığı bir röportajda kendisine Spiderman:No Way Home filminde olup olmadığı soruldu. Dafoe ise sadece "yorum yok" demekle yetindi. Ayrıca Dafoe "Şu an bir sürü şey oluyor. Ve bilirsiniz, bir filmin çıkma zamanı geldiğinde işte o zaman konuşma zamanı olduğuna inanıyorum" dedi. Marvel'ın gizilik politikası gereği ne evet ne de hayır diyebilen oyuncunun bu cevabı Marvel hayranlarını daha da heyecanlandırdı. Dafoe'nun filmde rol alıp almadığını ise sanırım film çıkmadan öğrenemeyeceğiz. 

17 Aralık tarihinde çıkış yapacak filmin ilk fragmanın ise yakın zamanda yayınlanması bekleniyor


Yorumlar (0)