Anasayfa > Haberler > Spider-Man: No Way Home, Netflix ve Disney+’dan Önce Başka Bir Platforma Geliyor

Spider-Man: No Way Home, Netflix ve Disney+’dan Önce Başka Bir Platforma Geliyor

Film 2 yıl önce Spider-Man: No Way Home, Netflix ve Disney+’dan Önce Başka Bir Platforma Geliyor

Tüm film severlerin ve özellikle Spider-Man hayranlarının yıllardır hayalini kurduğu film Spider-Man: No Way Home çıkalı nerdeyse 1.5 ay geçti. Bazı ülkelerdeki (Çin vb.) kısıtlamalardan dolayı o ülkelerde vizyona girmese de ülkemiz dahil birçok ülkede sinema salonlarının dolup taşmasını sağladı. 17 Aralık 2021 tarihinde vizyona giren film şu ana kadar 1.775 milyon dolarlık bir hasılat elde ederek gişede beklenen performansı gösterdi.  

Bu performans şöyle bir kenarda dursun, insanlar Spider-Man: No Way Home’a defalarca gitti. Peki, vakti veya nakdi olmayıp gidemeyen insanlar ne olacak? Tabi ki birçok insan filmin Blu-ray'e ve film platformlarına çıkmasını istiyor. Netflix ve Disney+ da bu platformlar arasında başı çekmekte. Peki size film Netflix ve Disney+’a çıkmadan önce başka bir yerde yayınlanacak desem? Tom Holland’ın başrolünde olduğu Spider-Man filmlerinin de ilk yayınlandığı platform olan Starz, Spider-Man: No Way Home için de bu ünvanı elinden bırakmayacak. Filmin önümüzdeki altı ay içinde platformda yayınlanması bekleniyor. 

Spiderman: No Way Home yayın platformunda yayınlanacak...


Starz platformunun CEO’su Jeffrey Hirsch Deadline’a verdiği demeçte, “Eğer doğru içerikleri yerleştirirsek izleyicileri Spider-Man'i izledikten sonra da elimizde tutabiliriz.” dedi. Platform, altı aylık olmak üzere üyelikleri aylığı 5 dolar yaptın, normalde ise 8.99 dolardı.  

Peki neden önce Netflix ve Disney+’a gelmiyor? 

Bildiğimiz gibi Sony 2021’in bahar aylarında hem Disney+ ile hem de Netflix ile uzun süreli bir anlaşma yaptı. Anlaşmaya göre, Sony filmleri önce sinemada yayınlanacak sonrasında Blu-Ray'e çıkmadan önce Netflix’te yayınlanacak. En sonda Disney+’da yer edinecekler. Spider-Man: No Way Home filmi 17 Aralık 2021 tarihinde çıktığı için belli ki bu anlaşmaya girmiyor. Bu yüzden, filmi Netflix veya Disney+’ta izlememiz için biraz daha beklememiz gerekiyor. Ya da belki de hiç göremeyeceğiz bekleyip göreceğiz.


Yorumlar (0)