Anasayfa > Haberler > Spider-Man: Across the Spider-Verse'den Kötü Haber

Spider-Man: Across the Spider-Verse'den Kötü Haber

Film 2 yıl önce Spider-Man: Across the Spider-Verse'den Kötü Haber

2018 yılında yayınlanan ve çok beğenilen Spider-Man: Into the Spider-Verse filminin devam filmi olan Spider-Man: Across the Spider-Verse çıkış tarihi 2023 Haziran'a ertelendi. 

Sony Pictures yayın takvimini yeniden  düzenliyor. Stüdyo Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Spider-Man: Across the Spider-Verse filminin vizyon tarihini 7 Ekim 2022’den, 2 Haziran 2023’e çekeceğini duyurdu. Bunun yerine Sony’nin canlı aksiyon/CGI müzikal -komedisi Lyle, Lyle, Crocodile filmi  7-9 Ekim tarihleri arasında vizyona girecek. Javier Bardem, Constance Wu, Winslow Fegley ve Scoot McNairy’nin Primm ailesi ve Brett Gelman’ın Mr. Grumps rolünde yer aldığı filmde şarkı söyleyen timsah Lyle karakterini ise Shawn Mendes seslendirecek. Baş yapımcılar Benj Pasek ve Justin Paul, Shawn Mendes, Ari Afsar, Emily Gardner Xu Hall, Mark Sonnenblick ve Joriah Kwame ile birlikte film için orijinal şarkılar yazacaklar.

Filmde, Shameik Moore’u, Miles Morales olarak, Oscar Isaac’i ise Spider-Man 2099’u seslendirirken duyacağız. Karşılaştıkları her şeyden daha güçlü bir kötü adamla yüzleşmek için yeni bir Spider-Man ekibiyle güçlerini birleştirecekler. Seslendirme kadrosunda ayrıca Hailee Steinfeld de yer alıyor.

Sony, Çarşamba günü yaptığı açıklamada ise, Spider-Man: Across the Spider-Verse ll’nin çıkış tarihinin 29 Mart 2024 olduğunu söyledi. Sony ayrıca Marvel Comic karakterine dayanan Madame Web’in 7 Temmuz 2023’te, The Equalizer 3’ün ise 1 Eylül 2023’te vizyona gireceğini açıkladı.


Yorumlar (0)