Anasayfa > Haberler > Son James Bond Filmi

Son James Bond Filmi

Film 4 yıl önce Son James Bond Filmi

1952 yılında Ian Fleming yarattığı 007 James Bond karakteri 68 yıl ve 25 büyük filmden sonra son buluyor. Fakat bu son diğerlerine göre biraz farklı olacak...

İmkansız ama bilmeyenler için James Bond, İngitere ve Dünya'ya yapılacak olan bir çok saldırıyı engelleyen İngiliz ajanıdır. Romanlar ile başlayan seruven bir süre sonra sinema sektörüne sıçradı ve büyük başarılar elde etti. 25 filmlik seride 6 aktör James Bond karakterini canlandırma fırsatı buldu. Karakterler ile bütünleşmiş en ünlüleri ise Sean Connery (geçtiğimiz günlerde hayata veda etti) ve Daniel Craig'di. Bu aktörlerin tek ortak noktası beyaz ve erkek olmalarıydı. Ta ki bu güne kadar...

Geçtiğimiz dönemlerde No Time to Die filminden sonra James Bond karakterinin bir erkek tarafından değilde bir kadın tarafından canlandırılacağı iddiası ortaya atılmıştı. Bu iddia geçtiğimiz günlerde yanıtını buldu. No Time to Die filminden sonra çıkacak filmlerde 007 karakterini Lashana Lynch canlandıracak. Bu durum filmin bir çok severi tarafından tepki gördü.

"BİR DEVRİMİN PARÇASIYIM"

Konuyla ilgili Lashana Lynch "Bir devrimin parçasıyım" açıklamasında bulunarak şunları da ekledi;

"Ben siyah bir kadınım. Eğer ki rolü başka bir siyah kadın alsaydı, aynı konuşmalar yine olacaktı. O kişi de aynı saldırı ve istismarlara maruz bırakılacaktı. Kendime sadece bunun yaşanıyor olduğunu ve devrim niteliğinde bir eylemin parçası olduğumu hatırlatıyorum."

Bu durum 007 karakterinin sonu olmayacak sadece No Time to Die filminden sonra gelecek filmlerde artık Daniel Craig yerine Lashana Lynch yer alacak. Yeni bir James Bond filminin olması durumunda ise karakteri kimin canlandıracağı henüz bilinmiyor. Tom Hardy ve Henryy Cavill 26.James Bond filminde karakteri canlanlandırmak istiyor.
 


Yorumlar (0)