Anasayfa > Haberler > Slyvester Stallone, Tulsa King'de Gangster Oldu!

Slyvester Stallone, Tulsa King'de Gangster Oldu!

Dizi 2 yıl önce Slyvester Stallone, Tulsa King'de Gangster Oldu!

“Tulsa King”in ilk sezon prodüksiyonu tamamlandı. Yapımın yıldız oyuncusu Sylvester Stallone, Instagram hesabında paylaştığı bir videoda çok eğlendiğini ancak hayatında hiç bu kadar sıkı çalışmadığını söyledi. Stallone, parlak mavi bir takım elbise, bolero kravat ve korkunç bir kemer tokası takarken, “Yaptığımız şey olağanüstü ve benim için, hayatımı değiştiren bir şey.” dedi. Stallone, “Bu çok uzun, zor, heyecan verici ve akıllara durgunluk veren bir yapım.” diye Instagram gönderisine ekleme yaptı.

Sylvester Stallone, bir gangster karakteri canlandırmak istediğini dile getirdi. Stallone, 1970’lerde tüm zamanların en ikonik filmlerinden biri olan “Godfather”da rol almak için görüşmelerde bulunduğunu söyledi. Empire ile yaptığı röportajda, “‘Paramount'a gittim ve ‘Düğün sahnesinde figüran olabilir miyim?’ dedim. Paramount ise bana, ‘Senin, o tipe uygun bir karakter olup olmadığını bilmiyoruz.’ dedi.” Stallone daha sonra duygularını dile getirerek “O tipte bir karakter değil miyim? Arka planda oynayıp, kahrolası bir düğün pastasının arkasına saklanmak için uygun değil miyim?” dedi. Aradan geçen 50 yılın ardından Stallone, sonunda Taylor Sheridan'ın yaklaşan dizisi Tulsa King'de, mafyada capo olarak görev yapan bir karakteri canlandırıyor.

Oldukça beğenilen dizi “Yellowstone”un yaratıcısı Taylor Sheridan’ın imzasını taşıyan “Tulsa King”de; Stallone, suçlu ailesi için yeni bir operasyon üssü kurmak üzere Oklahoma'ya gönderilen, 25 yıl hapis yatmış olan “Dwight ‘The General’ Manfredi” karakterini canlandırıyor. Stallone, “Sonunda, 50 yıl sonra gangster karakter canlandırma hayalimi gerçekleştiriyorum ve bu his mükemmel. Her şey, bekleyene gelir.” dedi.



MTV Entertainment Studios ve 101 Studios tarafından geliştirilen “Tulsa King”in kadrosunda Sylvester Stallone ile beraber, Annabella Sciorra, Andrea Savage, Martin Starr, Max Casella, Domenick Lombardozzi, Vincent Piazza, Jay Will, A.C. Peterson, Garrett Hedlund ve Dana Delany yer alıyor.

“Tulsa King”; “Yellowstone”un, 5. sezon galasının ardından 13 Kasım Pazar günü Paramount+'da ilk iki bölümüyle prömiyer yapacak...


Yorumlar (0)