Anasayfa > Haberler > Sicario 3'te Kimler Yer Alacak?

Sicario 3'te Kimler Yer Alacak?

Film 3 ay önce Sicario 3'te Kimler Yer Alacak?

Denis Villeneuve, Sicario 3'ü, diğer adıyla “Sicario”yu yöneteceği yönündeki söylentilere yanıt verdi. Senaryosunu Taylor Sheridan'ın yazdığı 2015 yapımı film, FBI ajanı Kate Macer'ın (Emily Blunt) Meksika Karteli'ne karşı şiddet içeren ve süregelen bir savaşın içine aniden itilmesine odaklanırken, devam filmi olan “Day of the Soldado” ise suçluların ABD sınırından yasadışı yollarla taşınmasını konu alıyordu. Her iki film de güçlü gişe rakamları ve olumlu eleştiriler elde etse de “Sicario” daha etkili oldu. Ayrıca birkaç dalda Akademi Ödülü adaylığı kazandı. Yapımcı Trent Luckinbill daha önce “Sicario 3”ün geliştirilmekte olduğunu doğrulamıştı, ancak hakkında neredeyse hiç bilgi yoktu.

The Playlist'e verdiği son röportajda Villeneuve, “Sicario 3” için geri dönüp dönmeyeceğine değinerek, gelecek film hakkında pek bir şey bilmediğini açıkladı. Yönetmen bu konuda kimseyle görüşmediğini, ancak özellikle Sheridan'ın tekrar filmde yer alması halinde yapımı destekleyeceğini açıkladı. Villeneuve, “Dinleyin, Taylor Sheridan en sevdiğim senaristlerden biri. Taylor bir senaryo yazıyorsa, bunu ekranda görmek beni kesinlikle heyecanlandırır, ancak yeni bir senaryo ya da proje hakkında bir şey duymadım. Kimseyle bu konuda konuşmadık. Şimdi duyuyorum, böyle bir şey olacak mı bilmiyorum ama eğer Taylor Sheridan yazıyorsa, harika olacak demektir.” dedi.

Villeneuve, Meksika ve Amerika Birleşik Devletleri arasındaki sınırda son derece ilgi çekici bir çatışma sahnesiyle vurgulamıştı. Uyuşturucu kartellerini çevreleyen çatışmanın gergin ve gerçekçi bir tasvirini yaratarak büyük övgü toplamıştı. “Blade Runner 2049” ve “Dune” gibi daha büyük ölçekli ve bütçesi yüksek filmlerin yönetmenliğini yaptıktan sonra Villeneuve'ün bundan sonra nereye yöneleceğini görmek ilginç olacak. Ancak “Sicario 3” hakkındaki son yorumları seriye geri dönmeyeceğini gösteriyor. Kendisinin “Day of the Soldado”yu da yönetmediğini belirtmekte fayda var.

"
Sicario 3”ün senaristi Sheridan olursa, şimdiye kadar seriye kattıklarını göz önünde bulundurduğumuzda 3. film için heyecanlanmamak elde değil. “Sicario 3” ve oyuncu kadrosu hakkında ortaya çıkanlara bakılırsa yapımcılar Laurence Luckinbill ve Molly Smith, ikinci filmde yer almayan Blunt'ın yanı sıra Josh Brolin ve Benicio del Toro gibi yıldızları geri getirmeyi hedefliyor. Bu oyuncuların geri dönüşü, ilk filme daha çok saygı duyan izleyicileri oldukça etkileyecektir. Ayrıca bu durum Villeneuve'ün yönetmenliği hakkında daha fazla tartışmaya da yol açabilir.

Bir sonraki “Sicario” filmiyle ilgili birtakım belirsizlikler bulunsa da filmin yönetmenliğini Denis Villeneuve üstlenirse, ilk film kadar heyecan verici bir yapım olacaktır. Bununla birlikte, hayranlar Villeneuve'ün “Sicario 3”ü desteklediğini bilmekten heyecan duyacaktır. Filmle ilgili gelişmeleri daha hevesli takip edecektir.


Yorumlar (0)