Anasayfa > Haberler > Şeytan Dünyaya Geliyor! The Unholy Fragmanı Yayınlandı

Şeytan Dünyaya Geliyor! The Unholy Fragmanı Yayınlandı

Fragman 3 yıl önce Şeytan Dünyaya Geliyor! The Unholy Fragmanı Yayınlandı

Spiderman serisi, Don't Breathe ve daha birçok başarılı yapıma imzasını atması ile tanınan ve yeni çıkacak olan Doctor Strange the Multiverse of Madness filminin yönetmenliğini üstlenen  Sam Raimi'nin, Sony'nin altında yaptığı yeni filmi olan Unholy filminden ilk fragman geldi! Sam Raimi hayranlarının bir kısmı, her ne kadar 2022 senesinde çıkması beklenen yeni Marvel filmi Doctor Strange the Multiverse of Madness filmini heyecanla bekleselerde, bir diğer kısmı ise yeni bir korku klasiği çıkarmasını beklemekteydi. Sony'nin yayıncılığını üstlendiği ve Sam Raiminin yönetmenlik koltuğunda oturduğu Unholy filminden gelen ilk fragman ve haberler ise, bu heyecanı körükledi.

Duyma engelli bir kızın Meryem ana tarafından ziyaret edildiğini iddaa ederek duymaya başlamasının ve bu mucizeyi görmek isteyerek dünyanın dört bir tarafından gelen insanlara çeşitli mucizeler dağıtmaya başlaması ile başlayacak olan Unholy filmi, bu olayı araştıran bir araştırmacı gazeteciyi konu alacak. James Herbert'in 1983 romanı Shrine kitabına dayanan Unholy filminin kadrosunda ise; Katie Aselton, William Sadler, Diogo Morgado, Cricket Brown ve Cary Elwes gibi isimler bulunacak.

 


2 Nisan 2021'de yayınlanacak olan Unholy filminin konusu ise; Kutsal Meryem ananın sözde ziyaretinden sonra açıklanamaz bir şekilde duyma engelli olmasına rağmen hastaları duyabilen ve iyileştirebilen genç Alice'i konu alır. Bu haber yayıldıkça dünyanın dört bir yanından gelen insanlar mucizelerine tanık olmak için akın ederler. Bu büyük olaylar devam ederken kariyerini yeniden canlandırmayı ümit eden bir gazeteci olan Jeffrey Dean Morgan'ın karakteri, bu sıradışı olayı araştırmak için küçük New England kasabasını ziyaret eder. Tüm bu olaylar gelişmeye başladığında ise, bu fenomenlerin Meryem Ana'nın eserleri olduğunu mu, yoksa çok daha uğursuz bir şey mi olduğunu sorgulamaya başlar.

Yakın bir tarihte yayınlanacak olan Sam Raimi'nin yeni filmi Unholy hakkında ki tüm gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

 


Yorumlar (0)