Anasayfa > Haberler > Seri Yakında Final Yapıyor

Seri Yakında Final Yapıyor

Film 4 yıl önce Seri Yakında Final Yapıyor

Uzun yıllardır hayatımızda yerini alan ve herkesin bildiği Fast and Furious film serisi iki film sonra final yapacak.

Amerika sokaklarında yarış tutkunu bir grup gencin hikayesi ile başlayan film hem aksiyon severlerin hem de araba tutkunlarının favori filmlerinden birine dönüştü. Daha sonra izleyiciden gelen yoğun istek üzerine devam filmleri geldi ve bu devam filmleri yaklaşık 19 yıldır devam ediyor. Ve bu seride çıkan her yeni film, vizyona girdiği yıllar en büyük ve en kazançlı filmler arasına girmeyi başardı. Ancak filmin konusunun çok ilginç yerlere gitmesi üzerine filmin yapımcısı, son iki film ile bu seriye nokta koyma kararı aldı. Bu filmleri ünlü yönetmen Justin Lin yönetecek.

Fast & Furious serisinin son bölümü F9’ın bu yıl vizyona girecekti ancak dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemisinden dolayı filmin çıkış tarihi ertelendi. F9'un 2020 olan çıkış tarihi 2021 olarak belirlenmişti. Bu durum, çıkacak olan son iki filmin çıkış tarihini etkiler mi şimdilik bilinmiyor. 

Çıkacak son iki film ile iligili şu anlık sadece iki filmin çıkacağı ve yönetmeninin Justin Lin olacağı biliniyor. Ancak filmin kemik kadrosunun olacağına kesin gözüyle bakılıyor...


Yorumlar (0)