Anasayfa > Haberler > "See" Dizisinden Kötü Haber!

"See" Dizisinden Kötü Haber!

Dizi 2 yıl önce

Apple+’ın dizi sektörüne girişinin ardından en çok beğenilen yapımlarından birisi, ünlü  oyuncu Jason Momoa’nın başrolünde Baba Voss’u canlandırdığı See dizisi olmuştu. İki sezon başarılı yayın hayatından sonra See dizisi hakkında bir iyi bir de kötü haber paylaşıldı.

Kıyamet sonrası dönemde insanların görme yetilerini kaybettiği hikayeyi konu alan dizi, seyirciler tarafından oldukça beğenilmişti. Üçüncü sezon ile birlikte kadrosuna Dave Boutista’yı da katan dizinin yeni sezonundan heyecanla beklenen fragman yayınlandı. Fragmanda Dave Boutista’yı, Jason Momoa’nın canlandırdığı Baba Voss’un kardeşi olarak görüyoruz. Ancak aralarında bir rekabetin yaşanacağı kesin görünüyor.

Üçüncü sezon ve Dave Boutista’nın katılacağı haberi seyircileri sevindirmiş olsa da diziden oldukça kötü bir haber daha geldi. Apple+’ın yayınladığı See dizisi üçüncü sezonu ile ekranlara veda ediyor. Dizinin yapımcısı Jonathan Tropper şu sözlerle dizinin yeni sezonunun aslında bir final olacağını duyurdu.



“Hayranların beklediği yoğun dram, sürükleyici aksiyon ve içten duyguların yanı sıra hikayemizin son derece tatmin edici bir sonu olduğunu düşündüğümüz bu destansı sezonu paylaşmaktan heyecan duyuyoruz” dedi. Böylelikle üçüncü sezon ile See’yi bir daha ekranlarda göremeyeceğiz.

Fragmanı yayınlanan üçüncü sezonun 8 bölümden oluşması bekleniyor. Üçüncü sezonun ilk bölümü 26 Ağustos'ta Apple+ üzerinden yayınlanacak.


Yorumlar (0)