Anasayfa > Haberler > Sebastian Stan, Luke Skywalker’ı Canlandırmak İstiyor

Sebastian Stan, Luke Skywalker’ı Canlandırmak İstiyor

Ünlü 2 yıl önce Sebastian Stan, Luke Skywalker’ı Canlandırmak İstiyor

MCU’daki Winter Soldier rolüyle birçok kişinin sevgilisi olan Sebastian Stan şu sıralarda, Pamela Anderson ve Tommy Lee’nin aşkını anlatan Pam&Tommy adlı mini diziyle ve The 355’teki rolüyle biliniyor. Ama Stan ile ilgili asıl heyecan bu değil. 

Sebatian Stan’in Mark Hamill’ın gençliğine çok benzediği ilk fark edildiğinden beri hayranlar tarafında tonla fanart yapıldı.  Hatta iş öyle bir yere geldi ki, Stan’in yüzünü Deepfake teknolojisiyle Star Wars serisinin orijinal üçlemesine yerleştirmişlerdi. Günler geçtikçe Stan ve Hamill tanıştı ve hatta yakın arkadaş oldular. Hatta verdikleri röportajlarda, aralarında bir baba-oğul ilişkisi olduğundan bahsediyorlardı.  

Sebastian Stan, Luke Skywalker'ı canlandırmak istiyor.


BURADA SPOILER VAR. The Mandalorian dizisinde Luke Skaywalker’ın gözükmesi herkesi çok heyecanlandırmış ve sevindirmişti. Hamill, gençleştirme tekniğiyle son bir kez daha Skywalker karakterine can verebilmişti. Ve bilindiği kadarıyla gelecekte bununla alakalı başka bir plan yok.  Çoğu insan için Rise Of The Skywalker filmi Skywalker Saga’sının sonu ve hikayeyi bitiren bir filmdi. Ama şunu biliyoruz ki Hollywood’da ‘Asla, Asla Deme’ diye bir olay var. Yapımcılar genellikle para için ve hayranların istekleri için birçok sönmüş seriyi tekrar çekiyorlar. Ghostbusters ve Jurassic Park bunun en güzel örnekleri.  

Bu da Sebastian Stan’in Luke Skywallker’ı oynaması için küçük de olsa bir şans olduğunu gösteriyor bize. Esquire ile yaptığı röportajda Stan, “Bakın, bu çok onur verici.  Asla, asla demeyin. Bilirsiniz Mark Hamill benim babam ve o da bunun biliyor. Onu her Noel’de ‘Buralarda olduğumu bilmeni istiyorum.’ demek için arıyorum. Bu gerçekten dehşet verici.”. dedi. 

İki oyuncunun benzerliklerini karşılaştırdığımızda biz de neden olmasın diyoruz. Her ne kadar son Star Wars filmleri hayranları hayal kırıklığına uğratsa da, The Mandalorian dizisi ile hayranların franchise’a olan sevgisi yerine geldi. Belki de ileriki günlerde ilk altı Star Wars filminin Remastered’ı yapılır ve Sebastian Stan’i Luke Skywalker olarak filmde görebiliriz. Bunu zaman gösterecek.


Yorumlar (0)