Anasayfa > Haberler > Scorsese ve DiCaprio Tekrar Birlikte!

Scorsese ve DiCaprio Tekrar Birlikte!

Film 2 yıl önce Scorsese ve DiCaprio Tekrar Birlikte!

Martin Scorsese ve Leonardo DiCaprio'nun yaklaşmakta olan “Killers of the Flower Moon” projesinin hemen ardından Apple Original Films'te yeni bir projeye başladıklarını doğrulandı.

Scorsese, New Yorklu gazeteci David Grann'ın yakında çıkacak olan kitabı “The Wager: A Tale of Shipwreck, Mutiny, and Murder”ın Apple TV+ için bir uyarlamasını yönetecek. Grann ayrıca 1920'lerde Osage halkının bir dizi cinayetini araştıran “Killers of the Flower Moon” kitabının yanı sıra “The Lost City of Z”, “The White Darkness”, “The Death of Sherlock Holmes” ve “The Death of the Sherlock Holmes” kitaplarının da yazarı.

2023’ün Nisan ayında yayınlanacak olan The Wager, 1700'lerde aynı adı taşıyan İngiliz donanma gemisinin hikayesini anlatıyor. Gemi mürettebatı, Patagonya kıyılarındaki ıssız bir adaya düşerler. Adada mahsur kalarak hayatta kalmaya çalışan mürettebat, anarşiye yönelirler ve medeniyete döndüklerinde, çeşitli taraflara karşı cinayet ve ihanet suçlamalarından bir askeri mahkemenin karşısına çıkarlar.

“Killers of the Flower Moon” filmi ise, 2013 yapımı “The Wolf of Wall Street”ten bu yana Scorsese ve DiCaprio’nun birlikte çalıştığı ilk yapım. Killers of the Flower Moon filminin yönetmen koltuğunda Martin Scorsese oturuyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise; Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Jesse Plemons, Lily Gladstone, Tantoo Cardinal, Cara Jade Myers, JaNae Collins, Jillian Dion, William Belleau, Louis Cancelmi, Tatanka Means, Michael Abbott Jr yer alıyor. The Wager'ın senaristliğini kimin üstleneceği ise henüz belli değil. Geçen yılın sonlarında prodüksiyonu tamamlanan filmin 2022 Sonbaharında gösterime girmesi bekleniyordu, ancak filmin vizyon tarihi 2023 yılına ertelendi. 

İki Scorsese filminin yanı sıra Apple Studios, Grann'ın “The White Darkness” kitabının mini dizi uyarlaması üzerinde de çalışıyor. Diziyi geliştiren Soo Hugh, aynı zamanda yürütücü yapımcılığı da üstleniyor. Dizinin başrollerinde ise Tom Hiddleston ve Mark Heyman yer alıyor. Theresa Kang-Lowe ise, proje için ek bir yönetici yapımcı olarak yer alıyor.

 


Yorumlar (0)