Anasayfa > Haberler > Scarlett Johansson, Wes Anderson’ın Yeni Filmine Katıldı

Scarlett Johansson, Wes Anderson’ın Yeni Filmine Katıldı

Ünlü 3 yıl önce Scarlett Johansson, Wes Anderson’ın Yeni Filmine Katıldı

Son günlerde olay yaratan isimlerden birisi olan Scarlett Johansson, yakın zamanda Hollywood'u kasıp kavuran Disney'e açtığı dava ile gündeme gelmişti. Şimdi ise Marvel evreninden Wes Anderson'ın evrenine geçiyor. Black Widow'un yıldız ismi, şu anda İspanya'da çekimleri başlayan yeni filme katılan en son büyük isim.

Ayrıca filmde Adrien Brody, Bill Murray, Jason Schwartzman, Tilda Swinton gibi isimlerin yanı sıra Tom Hanks, Margot Robbie gibi isimler yer almakta. Rupert Friend ile de görüşme halinde oldukları biliniyor. 

Anderson'un yazıp yönettiği filmin senaryosu hakkında herhangi bir bilgi bulunmamakta. Scarlett Johansson'ın karakteri hakkında da henüz bir bilgi yok. 

Anderson'ın çekimleri eylül ayında son filmi olan The French Dispatch'in, ekim ayında Searchligt ile vizyona girmesi için tam zamanında tamamlaması bekleniyor. Bu film Anderson ve Scarlett'in beraber çalıştığı ilk film değil ancak kamera önünde olarak çalıştıkları ilk film olacak. Scarlett Johansson yönetmenin 2018 yılında vizyona giren Isle of Dogs adlı animasyon filminde seslendirme yapmıştı


Yorumlar (0)