Anasayfa > Haberler > Scarecrow Rolüne Layık Görülmeyen Ünlü Oyuncu!

Scarecrow Rolüne Layık Görülmeyen Ünlü Oyuncu!

Ünlü 3 ay önce Scarecrow Rolüne Layık Görülmeyen Ünlü Oyuncu!

Christopher Nolan, Robert Downey Jr. ve Cillian Murphy sanki Oppenheimer filmine dair bir haber görecekmişiz izlenimi veren bu giriş aslında yıllar önce bir araya gelen bu üçlüden birinin projeye reddedilişini anlatacak. 

Christopher Nolan'ın 2005 yılında harika bir Batman üçlemesini başlattığı Batman Başlıyor (Batman Begins) filmi oyuncu kadrosuyla tam bir yıldızlar geçidini andırıyordu. Christian Bale, Michael Caine, Liam Neeson, Gary Oldman ve Morgan Freeman gibi isimlerin bir araya geldiği bu yapımda Korkuluk (Scarecrow) karakteri için seçmelere katılan isimler arasından Rdj ve Murphy de yer alıyordu. Nolan'ın bu rol için tercihi Murphy olmuş ve bu üçlü 2023 yılında yeniden bir araya gelene dek bir arada görünmemişti.


Cillian Murphy, Korkuluk (Scarecrow) rolü ile 28 Gün Sonra filmindeki başarılı performansını sürdürmüş ve kariyerindeki en büyük çıkışlardan birini yaşamıştı. Nolan'da Murphy'nin performansını beğenmiş olacak ki devam eden süreçte Başlangıç (Inception) ve Dunkirk filmlerinde de bu ikiliyi beraber görmüştük. Murphy'nin bu başarılı performansı ona en sonunda Tommy Shelby rolünü armağan edecekti.

Rdj ise DC evreninde bir kötü adam rolünü yitirirken yalnızca üç sene sonra Marvel evreninde adeta evrenin ta kendisi olacağı Iron Man rolünü kazanmıştı. 2008'de rol aldığı Iron Man filminden 2019 yılındaki Yenilmezler: Son Oyun (Avengers: Endgame) filmine dek geçen 11 senede rol aldığı 11 Marvel filmi ile harika bir şöhrete kavuşacağı hayatına geçiş yapmış oldu. Son noktada ise Iron Man ve Rdj birbirinden asla ayrı düşünülemeyecek bir hâle geldi.


Yorumlar (0)