Anasayfa > Haberler > Ryan Gosling, Ghost Rider'ı Oynayabilir!

Ryan Gosling, Ghost Rider'ı Oynayabilir!

Ünlü 2 yıl önce Ryan Gosling, Ghost Rider'ı Oynayabilir!

Ryan Gosling, Marvel Sinematik Evrenine dahil olabilir. Kevin Feige, San Diego Comic-Con'da, MCU'da Gosling’in de yer almasını çok istediğini söyledi. Kevin Feige, Ryan Gosling'in gelecekteki bir Marvel filminde Ghost Rider'ı oynamasına sıcak baktığını dile getirdi. Ryan Gosling, bu ayın başlarında "Happy Sad Confused" sunucusu Josh Horowitz'e, canlandırmak istediği tek süper kahramanın Ghost Rider olduğunu söyledi. Şimdiye dek kaç tane çizgi roman kahramanı rolünü geri çevirdiği sorulduğunda Gosling, “Sayısı önemli değil. Bunun için doğru aktör değildim. Yine de bir çizgi roman filminde rol almayı çok isterim.”

Marvel Studios patronu Kevin Feige, “Gosling inanılmaz. Ryan harika bir oyuncu. MCU'da ona bir yer bulmayı çok isterim.” dedi. 

“Ghost Rider” ilk olarak 2007 yılında Nicolas Cage tarafından canlandırıldı. Devam filmi “Ghost Rider: Spirit of Vengeance” 2012'de gösterime girdi. İlk filmde, Ryan Gosling'in uzun zamandır ortağı olan Eva Mendes yer alıyordu.



Son zamanlarda Gosling'in, süper kahraman Nova'yı canlandırmak için MCU ile görüşmelerde bulunduğuna dair söylentiler dolaşıyor, ancak aktör bu tür söylentilere son verdi. Gosling, Netflix’te yayınlanan “The Grey Man”i tanıtırken MTV News'e “Eğer bana soracağınız soru ‘Nova’ ile alakalıysa bu konu hakkında hiçbir şey bilmiyorum.” dedi.


Bir Nova veya Ghost Rider filmi şu anlık Marvel'ın 5. ve 6. fazları listesinde yer almıyor. Ancak Feige, başrolünde Mahershala Ali'nin yer aldığı 2023 yılında vizyona girecek olan “Blade” filmi ile MCU'nun, biraz daha Ghost Rider’a yaklaşacağını söyledi.


Yorumlar (0)