Anasayfa > Haberler > Robert Pattinson'un Menajerinden, Batman Rolü İçin Çılgın Açıklama: "O Bir Ucube!"

Robert Pattinson'un Menajerinden, Batman Rolü İçin Çılgın Açıklama: "O Bir Ucube!"

Ünlü 2 yıl önce Robert Pattinson'un Menajerinden, Batman Rolü İçin Çılgın Açıklama:

Ünlü aktör Robert Pattinson'ın ilk çizgi roman filmi denemesi olan The Batman'in çıkmasına çok az bir süre kala, aktörün menajerinden çılgın bir açıklama geldi. Pattinson'un Batman rolünü almasına fazla sıcak bakmayan menajeri, Pattinson'un bu rolü almasına tepki gösterdi!

Kariyerinin başlarında Twilight ve Harry Potter gibi pek çok ünlü seride rol alan Pattinson, kariyerinin bu gidişatından memnun kalmamış ve bunu değiştirmek istemişti. Oyunculuğunu daha çok öne çıkarmak isteyen aktör, son senelerde bağımsız pek çok güzel filmde yer almış ve kariyerine harika bir şekilde yön vermişti. Alacakaranlık filminden herkesin aşina olduğu o rolden çıkarak bambaşka bir imaj çizmeyi başaran Pattinson, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada süper kahraman filmlerini takip ettiğini ve sürekli bunlardan birinde yer almak istediğini söyledi. Tüm bu süper kahraman filmlerinin arasından ise Batman filmlerine ve karakterine karşı ayrı bir zaafının olduğunu söyleyen aktör, Batman filmleri hakkında şunları söyledi: "Her zaman Batman filmlerinin çıkmasını dört gözle bekliyordum. Bu filmlere ve karaktere karşı çok fazla ilgi duyuyordum. Ama aynı zamanda onun hakkında çok fazla film yapılmış gibi hissediyordum. Fakat hiçbiri kötü filmler değildi."

Robert Pattinson'un Menajerinden, Batman Rolü İçin Çılgın Açıklama: "O Bir Ucube!"


Pattinson'un Batman karakteri hakkında yaptığı olumlu açıklamaların aksine, aktörün menajeri aktör ile aynı fikirde değil. Pattinson'un Batman rolünü senelerce takip etmesine ve sürekli karakteri oynamak istemesine anlam veremediğini söyleyen menajer, şu sözleri kullanarak şaşkınlığını dile getirdi: "O -Batman- bir ucube! Neden onu oynamak istediğini anlamıyorum." Menajerinin ısrarlarına rağmen Batman rolünü seneler boyunca takip eden Pattinson, Batman seçmesine ilk gittiğinde, rolü alamayacağını düşünerek gittiğini de açıkladı. Fakat işler böyle gelişmedi. Pattinson tüm o itirazlara ve önyargılara rağmen Batman rolünü kazanmayı başardı. 4 Mart tarihinde çıkacak ve 2 saat 55 dakika uzunluğunda olacak olan Batman filminin çıkmasına oldukça az bir süre kaldı. Pattinson'un nasıl bir Batman olduğu sorusu ise, ancak film çıktığı zaman anlaşılabilecek.


Yorumlar (0)