Anasayfa > Haberler > Robert Downey'in Oynadığı En İyi Film

Robert Downey'in Oynadığı En İyi Film

Ünlü 11 ay önce Robert Downey'in Oynadığı En İyi Film

2008 senesinden 2019 senesine kadar Iron-Man karakterine hayat veren ve bu karakterle kariyerinin zirvesine çıkan Robert Downey Jr. içerisinde yer aldığı en iyi filmi açıkladı. Oyuncu yaklaşık 11 sene boyunca Marvel içerisinde yer almasına rağmen, bu film bir Marvel filmi değil!

Nolan'ın beklenen filmi Oppenheimer'ın çıkmasına günler kala, filmin galaları düzenlenmeye başladı. Bu galalar esnasında oyuncular kamera karşısına geçerek film hakkındaki düşünceleri ve görüşlerini paylaştı. Bunu yapan isimlerden biri ise Robert Downey Jr. oldu. RDJ, içerisinde yer almadığı en iyi filmin Oppenheimer olduğunu düşündüğünü ve bu konuda net olduğunu söyledi.

Londra'da gerçekleşen film galası esnasında kameralara konuşan RDJ, şunları söyledi; "Dümdüz söyleyeceğim, bu şimdiye kadar içinde bulunduğum en iyi film ve hepinizin bunu yaşamasını bekleyemem.”. Film hakkında oldukça kesin ve net konuşan Robert Downey, oyunculuk kariyeri boyunca bu kadar kaliteli başka bir filmde yer almadığını paylaştı. Oyuncunun bunu, filmin reklamını yapmak için mi, yoksa gerçekten öyle olduğu için mi söylediği henüz bilinmemekte.

Oppenheimer'ı filmini öven tek işim RDJ olmamıştı. Başta Christopher Nolan ve Cillian Murphy olmak üzere, filmin ekibinde yer alan tüm isimler, Oppenheimer'ın oldukça kaliteli bir film olduğundan bahsetmişti. Bunun yanı sıra, filmi erkenden izleme fırsatı yakalayan ünlü isimler ise, film hakkında "olağanüstü" gibi açıklamalar yaparak hayranları heyecanlandırmıştı. 21 Temmuz tarihinde ülkemizde vizyona girecek olan filmin, gerçekten anlatıldığı gibi olup olmadığı ortaya çıkacak.


Yorumlar (0)