Anasayfa > Haberler > Ridley Scott, Bee Gees Grubunu Beyaz Perdeye Taşıyor!

Ridley Scott, Bee Gees Grubunu Beyaz Perdeye Taşıyor!

Film 3 ay önce Ridley Scott, Bee Gees Grubunu Beyaz Perdeye Taşıyor!

Gladyatör, Marslı ve Napolyon gibi büyük filmlerin yapımcılığını üstlenmiş olan Ridley Scott, hali hazırda Gladyatör 2 filminin çekimlerini yeni tamamlamışken efsaneleşmiş bir müzik grubunun filminde yönetmenlik yapacağı bilgisi paylaşıldı.

İngiltere'de doğan, Avustralya'da büyüyen ve ABD'de üne kavuşan Barry, Robin ve Maurice kardeşler tanınan adıyla Bee Gees grubu 1965 yılında ilk albümleri ile müzik piyasasına giriş yapmıştı. 60'lı yıllarda soft rock, 70'li yıllarda disko müzik yapan grup bu süreçte adını tüm dünyaya duyurmaya başardı ve toplamda da 7 kez Grammy ödülü kazandı.

Stayin Alive, How Deep Is Your Love ve How Can You Mend a Broken Heart gibi dünyaca ünlü eserlere sahip olan grup 2003 yılında kardeşlerden Maurice Gibb'in ölümü üzerine müziğe 2009 yılına dek ara vermişti. 2009 yılında yeniden müzik piyasasına dönen ekip bu kez de 2012 yılında Robin Gibb'in ölümü üzerine bu kez temelli olmak üzere çalışmalarına son verdi.

Ray(2004), Marley(2012) ve Bohemian Rhapsody(2018) gibi efsaneleşmiş sanatçıların hayat hikayelerine dair yapımların giderek çoğaldığı ve oldukça da beğenildiği bir dönemde bakalım Ridley Scott'un Bee Gees'i nasıl bir performans gösterecek.


Yorumlar (0)