Anasayfa > Haberler > Resident Evil'in İkinci Sezonu İptal Edildi!

Resident Evil'in İkinci Sezonu İptal Edildi!

Dizi 2 yıl önce Resident Evil'in İkinci Sezonu İptal Edildi!

Video oyunlarının başarısına rağmen Netflix'in Resident Evil serisi devam etmeyecek. Ella Balinska, Paola Núñez, Lance Reddick ve Adeline Rudolph'un başrollerini paylaştığı dizinin ilk sezonun ardından iptal edildiği duyuruldu. Ölümcül bir virüsün patlak vermesinin ardından iki ayrı zaman çizelgesini izleyen dizi, hem hayranlardan hem de eleştirmenlerden olumsuz yorumlar aldı. 1996'da çıkan ve devam eden hayatta kalma-korku temalı video oyunu serisini Resident Evil, Netflix’te aynı başarıyı yakalayamadı.

Dizi bir aydan biraz daha uzun bir süre önce yayın hayatına başlamıştı. Netflix'in "en çok izlenenler" listesine 2. sıradan giriş yapan dizi, izleyicileri birkaç bölüm daha izlemesi için ekranda tutmayı başaramadı. Genel izleyiciden ve eleştirmenlerden gelen tepkiler, çoğunlukla olumsuzdu. Dizi, Rotten Tomatoes'da eleştirmenler tarafından %22 puan alarak, “Çürük” listesine alındı.

Bu dizi, Resident Evil serisinin ilk uyarlaması değil. Uzun metrajlı birçok Resident Evil filmi de mevcut. Resident Evil: Welcome to Racoon City, Johannes Roberts'ın yönettiği ve Claire Redfield rolünde Kaya Scodelario, Chris Redfield rolünde Robbie Amell ve Jill Valentine rolünde Hannah John-Kamen'in yer aldığı film en son vizyona giren Resident Evil filmi.

Geçtiğimiz ay yayınlanan Resident Evil dizisi, Netflix'teki Resident Evil devrinin sonu değil. Resident Evil: Infinite Darkness, 2021'de yayınlanmaya başlayan ve 2000'lerin başında zombi ordularıyla savaşmaya çalışan Claire ve Leon'u konu edinen bir animasyon dizisidir. Ancak Netflix, şimdiye kadar bu animasyon dizisinin geleceğiyle alakalı herhangi bir açıklamada bulunmadı.


Yorumlar (0)