Anasayfa > Haberler > Rebel Moon'un Snyder Cut'ı Geliyor!

Rebel Moon'un Snyder Cut'ı Geliyor!

Film 4 ay önce Rebel Moon'un Snyder Cut'ı Geliyor!

Zack Snyder, son çıkan filmi olan Rebel Moon'un tam versiyonu olan Director's Cut versiyonunda, beklenmedik bir karaktere odaklanan bir alternatif başlangıcı izleyicinin seyrine sunuyor.

Zack Snyder, yakın zamanda çıkan bilim kurgu filmi Rebel Moon'un Director's Cut versiyonu için bir alternatif açılışın sinyalini verdi. Film, eski bir Imperium askeri olan Kora'nın, zorbalıkla yönetilen uzay imparatorluğuna karşı Veldt'in ayını savunmaya çalıştığı bir hikayeyi konu alıyor. Film, +13 dereceli olsa da, yeni çekimler içeren Director's Cut versiyonunun +18 olması bekleniyor.

Snyder, yaptığı bir röportaj esnasında, Rebel Moon: Part One filminin Director's Cut versiyonunun, Ed Skrein'in canlandırdığı Amiral Noble'ı merkeze alan yeni bir açılışa sahip olacağını açıkladı. Yönetmen ayrıca Part One'ın Director's Cut versiyonunun orijinalinden bir saat daha uzun olacağını da ima etti. Röportaj esnasında Snyder şunları söyledi: ''Aklımdaki film, yaklaşık bir saat daha uzun ve tamamen Ed ile ilgili başka bir açılışa sahip. Gerçekten çılgınca.''

Rebel Moon filminin yeni versiyonu, Franchise hakkında daha detaylı bilgiler içerebilir. Bu da, Netflix'te yayınlanan hikayenin daha uzun, daha olgun bir versiyonunu izleyiciyle buluşturacağı anlamına geliyor. Daha uzun bir versiyon, sadece Noble'ın arka planını ve Motherworld'ü değil, aynı zamanda Veldt'in geleceği için savaşan ana karakter grubunu da geliştirebilir.



Rebel Moon Director's Cut versiyonunun 2024 yılında izleyiciyle buluşması planlanıyor. Serinin ikinci filmi çıkmadan önce ilk filmin daha detaylı bir şekilde izleyiciyle buluşacak olması, hem hafızaları tazeleyecek hem de ikinci film konusunda izleyiciyi daha da heyecanlandıracaktır. Çıkacak olan bu yeni versiyonun, ana filme kıyasla daha iyi olup olmayacağı ise belirsiz.


Yorumlar (0)