Anasayfa > Haberler > Ready Player One 2 Hakkında Önemli Gelişmeler!

Ready Player One 2 Hakkında Önemli Gelişmeler!

Film 2 ay önce Ready Player One 2 Hakkında Önemli Gelişmeler!

Sanal dünyanın gerçekliğin ta kendisi olduğu bir dönemde geçen Ready Player One (Başlat) vizyona girdiği dönemde oldukça etkileyici ve farklı bir hikaye sunarak kendinden oldukça bahsettirmişti. Devam eden süreçte benzer temalar barındıran Free Guy (Gerçek Kahraman) filmi de oldukça sevilen bir yapım olmuştu.

Ernest Cline'ın aynı adlı romanından uyarlanan ve OASIS ismi verilen sanal gerçeklik gözlükleri yardımıyla insanların sanal bir gerçeklikte varlıklarını sürdürdükleri bu distopik evren Steven Spielberg ve Zak Penn ikilisi tarafından beyazperdeye aktarılmıştı. Bir süre önce yaklaşan projeleri hakkında konuşan Spielberg, filmin hayranlarını mutlu edecek bir haber paylaştı.

2020 yılında Ernest Cline'ın Ready Player Two isimli devam romanını yazmasının ardından gözlerin çevrildiği Spielberg, keşif aşamasındayız, sırada ne olacağını anlamaya çalışıyoruz diyerek olası bir devam filminde bir kez daha yönetmen koltuğuna oturacağının sinyallerini vermiş oldu.

Henüz Warner Bros. tarafından resmi bir onay almamış olsada mevcut bilgiler ışığında seri için muhtemel bir devam filminin çokta uzak olmadığı görünüyor. Bakalım serinin ikinci filmi de ilk filmi kadar konuşulabilecek mi yoksa 2018 yılında çekilen ilk filmin üzerinden geçen süre zarfında konu ilgi çekici olmaktan uzak bir hale mi gelmiş olacak bunu göreceğiz.


Yorumlar (0)