Anasayfa > Haberler > Quentin Tarantino Sinemaya Veda mı Ediyor?

Quentin Tarantino Sinemaya Veda mı Ediyor?

Film 3 ay önce Quentin Tarantino Sinemaya Veda mı Ediyor?

Rezervuar Köpekleri (Reservoir Dogs), Ucuz Roman (Pulp Fiction), Soysuzlar Çetesi (Inglourious Basterds), Zincirsiz (Django) ve daha birçok harika yapıma imza atan efsane yönetmen Quentin Tarantino, 1970'li yıllarda yaşamış acımasız bir film eleştirmeninin hikayesi anlatacak olan gerçek hayattan ilham alınmış bir yapım ile sinema filmi yönetmenliğine veda edecek gibi görünüyor.

2012 yılında bir dergiye verdiği röportaj sırasında yönetmenlerin yaşlandıkça daha iyi filmler çıkardığı düşüncesinde olmadığını ifade eden Tarantino, yönetmenlerin en kötü filmlerinin genelde son filmleri olduğunu söyleyerek modası geçmiş ve güncelliğini yitirmiş bir yönetmen olmak istemediğinden bahsetmişti. Bu sebeple film yönetmenliğinden emekli olup onun yerine dizi veya tiyatro yönetmenliği yapmanın ilgisini çekebileceğini dile getirmişti.

Tarantino'nun son filmi olacağı düşünülen bu yapımda daha önce Soysuzlar Çetesi (Inglourious Basterds) ve Bir Zamanlar... Hollywood'da (Once Upon a Time in... Hollywood) filmlerinde birlikte çalıştığı Brad Pitt'in yer alacağı doğrulandı. Brad Pitt bu yapımda bahsi geçen acımasız film eleştirmenine hayat verecek. Film kadrosunda yer aldığı kesinleşen bir diğer isimde Ben Tonya (I,Tonya) filminde Shawn karakterine hayat veren Paul Walter Hauser.

Son bir dans için gelen Tarantino'nun bu filmde Brad Pitt'in dışında favori oyuncuları olarak sayabileceğimiz Samuel L. Jackson ve Tim Roth'a da yer verip vermeyeceğine dair haberlerin takipçisi olacağız.


Yorumlar (0)