Anasayfa > Haberler > “Percy Jackson ve Olimposlular” Dizisi Geliyor!

“Percy Jackson ve Olimposlular” Dizisi Geliyor!

Dizi 2 yıl önce “Percy Jackson ve Olimposlular” Dizisi Geliyor!

Rick Riordan’ın “Percy Jackson” adlı kitap serisinde uyarlanan ve ilk iki filmi 2010 ve 2013 yıllarından çıkan filmler gişede büyük karlar etmişti. Ancak senaryo anlamında çoğu kişiden beğeni toplayamamıştı. Üçüncü film de daha yapım aşamasına başlanmadan iptal edilmişti. Şimdi ise Percy Jackson hayranlarını sevindirecek bir haber ile karşınızdayız.

İlk olarak 2020 yılının Mayıs ayında, kitapların bir diziye döndürülmeye çalışıldığına dair bir çalışma olduğunu kitapların yazarı Rick Riordan açıklamıştı. Dün Disney+’ın Youtube hesabından paylaştığı videoda ise “Percy Jackson ve Olimposlular” dizisinin resmi olarak onaylandığını açıklıyor.

Riordan videoda “Bekleyiş sona erdi, Yarı Tanrılar. ‘Percy Jackson ve Olimposlular’ın kesin ve gerçekten geleceğini size aktaran ilk kişi olmaktan heyecan duyuyorum. Disney+’daki zeki insanlar bize yeşil ışığı yaktı. Ve en iyi yanı ise, James Bobin pilot direktörümüz olacak. James inanılmaz bir insan ve ayrıca Disney+ yapımı olan “The Mysterious Benedict Society”nin de pilot direktörü, ki o yapıma bayılmıştım. James, Percy Jackson kitaplarını çok iyi biliyor. Hatta çocukları bile kitapların hayranları. Bu yüzden merak etmeyin, emin ellerdeyiz.” dedi.  Ayrıca, “Diziye duyduğunuz müthiş ilgi için de çok teşekkür ederim. Emin olun, müthiş olacak.” diye de ekledi.

Peter Jackson filmleri disney+'a geliyor.

Rick Riordan’ın, Percy Jackson filmlerini sevmediği de bilinen bir gerçek.  Daha önceleri Riordan Twitter’dan “Filmleri hiç izlemedim ve izlemek gibi de bir planım yok doğrusu. Filmlerin önce senaryosunu okuyup yargılıyorum, benim için önemli olan hikayedir. Tabiki de aktörleri asla suçlamıyorum. Hepsi çok yetenekli ve işlerinde gayet başarılılar, bu onların suçu değil. Onlar da adeta büyük bir dağınıklığın ortasında kaldılar. Onlara (filmin yapımcıları) böyle bir şeyi devam ettirmemeleri için yalvardığımda hayatımın çalışmasını et doğrayıcısına attım resme. Ama sorun değil, hepsini düzelteceğiz.” dedi.  


Dizinin ne zaman çıkacağı veya oyuncularının kimler olacağı dahil birçok soru hala cevapsız ancak kötü diye nitelendirebileceğimiz filmlerden sonra böyle güzel bir kitap serisini çok iyi bir senaryoyla izleyebilmemiz bizi çok heyecanlandırdı. Percy Jackson dizisinden yeni haberler geldikçe siz değerli okurlarımıza ulaştıracağız.


Yorumlar (0)