Anasayfa > Haberler > Oscar Ödüllü Bong Joon-Ho, Robert Pattinson İle Çalışmak İstiyor

Oscar Ödüllü Bong Joon-Ho, Robert Pattinson İle Çalışmak İstiyor

Film 2 yıl önce Oscar Ödüllü Bong Joon-Ho, Robert Pattinson İle Çalışmak İstiyor

Robert Pattinson’un, İngilizce olmayan bir filmle ilk kez En İyi Film Oscar’ını kazanan yönetmen Bong Joon-Ho ile işbirliği yapacağı söyleniyor. Güney Koreli yönetmen Bong, “Mickey7” isimli kitabı beyaz perdeye uyarlayacak. Bong, senaristliğini ve yönetmenliğini yapacağı filmde, Robert Pattinson ile çalışmak istiyor.

Bir sonraki projesinde Warner Bros. ile çalışacak olan Güney Koreli yönetmen Bong Joon-Ho, kendi yazıp yönettiği bir bilim kurgu filmi çekecek. 2022 yılında bir Macmillan baskısı, St. Martin tarafından yayınlanacak olan Edward Ashton’un “Mickey7” isimli kitabından uyarlanacak film için “The Batman” filminde “Batman” karakterini canlandıran olan Robert Pattinson ile görüşmeler sürüyor. Ancak Bong’un uyarlamalarla ilgili deneyimleri göz önüne alındığında, Bong’un uyarlamasının kitaptan büyük ölçüde farklı olabileceği söyleniyor.

Kitapta; Mickey7 karakteri, Niflheim adındaki bir yeri kolonileştirme görevini üstleniyor. Mickey7 karakteri bu çok riskli görev sırasında hayatını kaybediyor. Mickey7 bir klon olarak yeniden dünyaya geliyor, anılarının bir kısmı silinmiş olan Mickey7, üs merkezine gittiğinde kendisinin yerini Mickey8’in aldığı görüyor. Bazı kaynaklarda, 2021’in sonunda kitabın bir örneğinin Bong’a sunulduğu ve yönetmenin ilgilenmeye başladığı söyleniyor. Projeye 2021 sonunda bağlandığı düşünülen Bong ve yapımcıların, Robert Pattinson’a 2022 yılına girmeden hemen önce teklif gönderdiği düşünülüyor. 

Warner Bros. ayrıca yakın bir zamanda Robert Pattinson ile bir anlaşma imzaladı. Bu anlaşma Warner Bros.’a, gelecekte oyuncuyla daha fazla işbirliği yapma olanağı sağlıyor. Pattinson yakın zamanda Christopher Nolan’ın yönettiği “Tenet” isimli aksiyon, bilim kurgu filminde yer almıştı.Ayrıca, Matt Reeves’in yönetmenliğindeki The Batman filminde, “Batman” karakterini başarılı oyuncu Robert Pattinson devraldı. Bu projede ayrıca “Catwoman” rolünde Zoe Kravitz, “Riddler” rolünde Paul Dano, “Penguin” rolünde Colin Farrel ve “Commissioner Gordon” rolünde Jeffrey Wright yer alıyor. The Batman 4 Mart 2022’de vizyona girecek


Yorumlar (0)