Anasayfa > Haberler > One Piece Dizisi Hakkında Son Gelişmeler

One Piece Dizisi Hakkında Son Gelişmeler

Dizi 1 yıl önce One Piece Dizisi Hakkında Son Gelişmeler

Dünyanın en uzun animelerinden ve en çok satan mangalarından biri olan olan One Piece'in, Netflix tarafından live-action bir şekilde yeniden uyarlanacağı hayranlar tarafından biliniyordu. 2021'den bugüne kadar senaryosu ve çekimleriyle uğraşılan dizinin, ne zaman izleyiciyle buluşacağı sonunda belli oldu!

1000 bölümü geçen ve hâlâ daha devam eden One Piece animesi, çok fazla hayran tarafından seviliyordu. Bu sevginin farkına varan Netflix ise, One Piece hikayesini beyaz perdeye yansıtarak gerçek oyuncularla bir diziye dönüştürmek istemişti. Bu kararın ardından One Piece mangasının yazarları ve animenin yönetmenleri bir araya gelmiş; ardından da yeni çıkacak olan Netflix dizisi üzerine çalışmaya başlamışlardı. Geçtiğimiz günlerde bu çalışmaların sonuna yaklaşıldığı ve dizinin yakın bir tarihte izleyiciyle buluşacağı açıklandı!

Peki bu kadar ilgi toplayan One Piece animesinin konusu nedir? One Piece, Eiichiro Oda tarafından yazılan, Japon manga serisinden uyarlanmış bir anime dizisidir. Dizinin konusu, korsanlar kralı olmak isteyen Monkey D. Luffy ve arkadaşlarının "One Piece" adı verilen hazineyi arayışındaki maceralarını anlatır. Bu yolculuk sırasında, Luffy ve arkadaşları farklı denizlerle, adalarla ve düşmanlarla karşı karşıya kalır. Seri aynı zamanda korsanlık, dostluk, aşk ve güç gibi temaları içerir. 1000 bölüme ve benzer sayıda manga içeriklerine sahip olan bu devasa hikaye ise Netflix'e uyarlanacak. Hem de gerçek oyuncularla!

Orijinal animenin de yapımcılarından biri olan Eiichiro Oda'nın yöneteceği One Piece dizisi, Matt Owens ve Steven Maeda tarafından yazılacak. Netflix'in yapımcılığını üstlendiği dizinin kaç sezon olacağı işe bilinmiyor. Dizinin çıkış tarihi ise 2023 olarak açıklandı.


Yorumlar (0)