Anasayfa > Haberler > Obi-Wan Kenobi, İkinci Sezon Olacak Mı?

Obi-Wan Kenobi, İkinci Sezon Olacak Mı?

Dizi 2 yıl önce Obi-Wan Kenobi, İkinci Sezon Olacak Mı?

Obi-Wan Kenobi dizisi, Disney+’ta altı bölümlük ilk sezonunu tamamladı ve bu da akla şu soruyu getiriyor: “Star Wars dizisinin 2. bir sezonu olacak mı?”. Obi-Wan Kenobi dizisi mini bir seri olacak şekilde geliştirildi. Ancak “Big Little Lies” ve “The White Lotus” gibi diziler de o şekilde geliştirilmişti. Dizi, genç Leia’nın güvenli bir şekilde eve dönmesi, Reva’nın Dark Side’ı yenmesi ve Obi-Wan’ın Luke’a göz kulak olup Tatooine’e geri dönmesiyle kesin bir sona geldi. Obi-Wan Kenobi dizisi için kesinlikle istekli olan bir kişi, Jedi’ın kendisi Ewan McGregor. McGregor final yayınlanmadan önce verdiği bir röportajda “Umarım bir sezon daha yaparız.” dedi. 

Aynı zamanda dizide Darth Vader rolünü yeniden canlandıran Hayden Christensen, Obi-Wan’ın ikinci sezonunda ya da farklı bir dizide karakteri oynamaya devam etmek istediğini dile getirdi. “Kesinlikle bağımsız bir hikaye olarak tasarlandı. Ancak bu karakterle devam etmeyi çok isterim.” dedi. “Biliyorsunuz, kesinlikle keşfedilecek daha çok şey olduğunu düşünüyorum ve bu konuda çok heyecanlıyım. Obi-Wan’ın 2. bir sezonu için geri dönmeye tamamen açığım.” dedi.



Tüm oyuncular 2. sezonda yer almaya sıcak baksa da dizinin yaratıcı ekibi biraz daha tereddütlü davranıyor. Dizi yönetmeni Deborah Chow’un yakın zamanda Entertainment Tonight’ta söylediği gibi, “Bu dizinin tamamen kısa bir macera olacağını düşündüğümüz için bundan sonrasında neler olacağını hiç düşünmedik.” dedi.


Lucasfilm başkanı ve Obi-Wan baş yapımcısı Kathleen Kennedy, Chow ile anlaşarak ET’ye şunları söyledi: “Açıkçası, bunu mini bir dizi olarak yapmak için yola çıktık. Ama büyük bir katılım varsa ve insanlar gerçekten daha fazlasını istiyorsa, bunu kesinlikle dikkate alacağız. Bunu yapmak için geçerli bir neden varsa yaparız. Ama göreceğiz.”


Yorumlar (0)