Anasayfa > Haberler > Obi-Wan Kenobi Dizisinden Son Gelişmeler

Obi-Wan Kenobi Dizisinden Son Gelişmeler

Dizi 3 yıl önce Obi-Wan Kenobi Dizisinden Son Gelişmeler

En son 15 yıl önce yayınlanan Star Wars: Revenge of the Sith filminde Obi-Wan Kenobi olarak karşımıza çıkan Ewan McGregor'a Disney+ tekrardan Obi-Wan Kenobi karakterini oynaması için fırsat vermişti. 

Sith'in intikamından 10 yıl sonrasında geçecek ve Obi-Wan Kenobi'nin A New Hope'tan önce yaşadığı maceraları anlatacağı söylenen dizinin yönetmen koltuğunda Deborah Chow, senarist koltuğunda ise Hossein Amini oturuyor. Disney+'ta yayınlanacak Obi-Wan Kenobi dizisinin çekimlere başlamasından bu yana çok az bir zaman geçmiş gibi gözükse de dizinin çekimleri neredeyse tamamlanmış gibi görünüyor. Büyük prodüksiyonlu projelerin çoğunda olduğu gibi hayran kitlesi tarafından Ewan McGregor liderliğindeki dizinin oyuncularının neredeyse her hareketini takip ederek dizinin çekimlerinin bitmeye yaklaştığı hakkında teoriler ortaya atmaya başladılar. 

Bir Star Wars ve bilimkurgu fan sitesi, Sung Kang, O'Shea Jackson Jr, Rupert Friend ve Indira Varma gibi Obi-Wan Kenobi oyuncularının setteki işlerinin bittiğini belirten güncellemeleri derledi. Hollywood Reporter Friend'in setteki çekimlerinin bittiğini bilgisini verirken, Kang ve Jackson Jr'ın bir sonraki film projelerinde rol aldığı görüldü. Indira Varma ise instagram hesabından yaptığı paylaşımda şunları yazdı: "Obi-Wan Kenobi'nin bu harika yolculuğu inanılmazdı. Harika insanlardan oluşan muhteşem kadro. Diziyi mükemmel yöneten Deborah Chow ve muhteşem, yaratıcı ekip. Herkesin inanılmaz çalışmasının sonucunu çok merak ediyorum. Teşekkür ederim. Güç sizinle olsun" ifadelerini kullandı. 

Obi-Wan Kenobi dizisinin oyuncuları...


Hollywood Reporter'ın makalesi ayrıca Simone Kessell'in yeni bir şey için diziden ayrılan başka bir yıldız olduğunu söylerken, Tatoonie gezegeni için kurulan setin artık kullanımda olmadığını açıkladı. Tüm bu açıklamalar dizinin prodüksiyon kısmının şu anda yapıldığı hakkında yeni iddialar ortaya atılmasına sebep oluyor. Ancak en sona saklanan bir parça olabilir. Bu da serinin en büyük iki yıldızının ortalıkta olduğu anlamına gelebilir. Hayden Christensen'ın canlandırdığı Darth Vader rolünü tekrar oynayacağı birçok kişi tarafından bilinmekte ve bu muhtemelen bir Marvel filminin gizliliğiyle çekilecek olan bir savaşta Ewan McGregor'ın Obi Wan Kenobi'siyle Hayden Christensen'ın Darth Vader'ı karşı karşıya gelebilir. Bu büyük sekansın gizli kalması için bu sekanslar çekilmeden önce filmin fotoğraflarının tamamlanması, oyuncuların ve ekibin çoğunun işinin bitmesi gerekir. 

Dizinin çıkış tarihi kesin olarak belli olmasa da resmi olmayan kaynaklara göre dizi 2022'de Disney+ üzerinden yayınlanmaya başlayacak. Disney son çıkardığı Mandalorian ve Rogue One gibi projelerle Star Wars hayranlarının Star Wars evrenine olan inancı yeniden kazanmayı başardı. Bundan sonrasında Obi-Wan Kenobi de dahil olmak üzere Star Wars evrenine ait çok daha fazla projenin çıkması bekleniyor.


Yorumlar (0)