Anasayfa > Haberler > Nintendo, Ünlü Oyunu The Legend of Zelda'nın Live-Action Filmini Çekmeyi Planlıyor!

Nintendo, Ünlü Oyunu The Legend of Zelda'nın Live-Action Filmini Çekmeyi Planlıyor!

Film 4 ay önce Nintendo, Ünlü Oyunu The Legend of Zelda'nın Live-Action Filmini Çekmeyi Planlıyor!

Nintendo, popüler oyunu Legend of Zelda'nın filmini çekerek, şirketin 30 yıl önceki büyük başarısızlığını telafi etmeyi planlıyor. İllumination firması, son çıkan animasyon filmi  The Super Mario Bros. ile büyük bir başarı elde etmişti. Bu da Nintendo'nun gelecekte daha fazla video oyununun film uyarlaması yapma imkanı doğurmuştu. Nintendo'nun sıradaki planı ise, ünlü oyun serisi Zelda'nın filmini çekmek!

Zelda oyununun bir noktada bir film uyarlaması alması bekleniyordu. Fakat tahminler, bu uyarlamanın animasyon filmi olması yönündeydi. Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamalara göre The Legend of Zelda'nın Live-Action şeklinde uyarlanacağı duyuruldu ve yapılan tahminler boşa çıktı.

The Legend of Zelda'nın çıkması düşünülen filmi, Nintendo firmasının ilk Live-Action denemesi değil. İlk deneme 1993 yılında çıkan Super Mario Bros. filmine aitti. Filmde, Bob Hoskins'i Mario ve John Leguizamo Luigi olarak izleyicinin karşısına çıkmış  ve video oyunlarının sevilen statüsünden yararlanmayı amaçlamıştı. Ancak tüm bunlara rağmen Super Mario Bros. filmi, bir sürü ağır eleştirilerle karışıp gişede fiyasko olmuştu. Filmin yaptığı bu kötü çıkış, Nintendo'yu onlarca yıl boyunca herhangi bir film uyarlaması yapmamaya yönlendirmişti. Fakat çıkması planlanan Zelda filmi, seneler süren bu bekleyişi sonlandırmaya ve belki de bu hatanın telafi edilmesine sebep olabilir.

The Legend of Zelda'nın evreninin, Mario evrenine kıyasla live-Action'a daha uygun oluşu izleyicileri filme dair heyecanlandırıyor. Dünya genelinde büyük bir oyuncu kitlesine sahip olan Zelda, eğer kaliteli bir şekilde beyaz perdeye uyarlanabilirse, güzel bir gişe yapabilir. Film hakkında şu anda net bir bilgi bilinmemekte.


Yorumlar (0)